Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

raz dva tři

19. 04. 2003
4
2
1498
Autor
Daly

-

 

Raz  dva tři  hop!Zvládnu to!! Raz  dva  tři  hop! Zvládnu to! Sakra!!! Tohle pro mě fakt neni!Tak znova!Raz  dva  tři  hop! Ne, nezvládnu to! Krucinál! Zabít je málo! Co si vůbec myslí?Raz  dva  tři  hop!Blbeček! Raz  dva  tři  hop! Idiot! Raz dva  tři hop! Až ho potkám, tak ho nakopu, že nebude moct chodit! Nebo taky něco jinýho, co?Haha, jsem já to ale holka vtipná! Do háje! Čas nemám a musim tady skákat pod bukem ,nebo co to sakra je, jak nějakej pošuk! Tak znova! Raz dva  tři…co čumíš, babizno?!..hop! Skoro!

            Vysílením sebou kecnu pod strom. Kdybych měla cíga, tak si zapálim, ovšem ty teď visí metr  nade mnou ještě s ostatníma pro mě nezbytnejma věcma. Co to sakra…?No to snad…?

„Nééé!“ zařvu a je mi do breku! Kabelka, visící na větvi začne hrát. Respektive můj mobil v ní začne zvonit. Chvíli tak koukám, jestli třeba nechce spadnout, ale když vidim, že se k tomu nemá, tak opět sednu a opřu se o kmen. To musí bejt pohled! Bezradná holka ležící na okraji dávno nefungujícího parkoviště. Ani bych se nedivila, kdyby po mě začali házet dvaceťáky! Ale ne, na to jsou dneska lidi moc lakomí! Co budu dělat dál? Kdoví? Možná kolem půjde nějakej princ, co mi nabídne svojí pomoc.Ale tomu moc nevěřim!Za poslední hodinu, co se tady rozčiluju kolem prošla jen babka , co se k helpnutí moc neměla a nějakej bezdomovec o jehož pomoc jsem zase nestála já. No a možná… . Možná že taky ne!


2 názory

maracaibo
08. 04. 2007
Dát tip
Super kousek. *

nepřítel
07. 02. 2004
Dát tip
a babka nemela hul aby s ni kabelka sla strhnout ze stromu?


Áda116
04. 05. 2003
Dát tip
Začátek se mi líbil víc. Ale jinak je to na tip za fajn nápad.

aRmida
22. 04. 2003
Dát tip
a jak to dopadlo?:-)

No kdybych šel kolem já, tak bych ti rozhodně helpnul ... no minimálně bych ti dal to cígo, pak už by bylo všechno lepší ne! :o)

Daly
19. 04. 2003
Dát tip
Takovejhlech lidi uz je malo...vazim si toho!!;)))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru