Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bojím se

03. 05. 2003
14
0
2631
Autor
StvN

 

Bojím se.

 

Bojím se, že jsem se přejedl.

Bojím se, že usnu a už se nevzbudím.

Ne snad proto, že bych ve spánku zemřel, ale proto, že se mi ve snu zalíbí.

Zalíbí se mi spát s plným břichem a už nikdy se nevzbudím.


Grosanda
12. 10. 2004
Dát tip
pěkné:))))))))

Tragicus
02. 05. 2004
Dát tip
taky se bojim, ze se mi budou libit veci, ktere nechci aby se mi libili... zajimave : [doufam, ze najdu konecne dilo, ktere bych nemusel tipovat :]]

Abyss
04. 01. 2004
Dát tip
to je hezke :)

Shoth
26. 12. 2003
Dát tip
co tu tak čtu sme si nejak moc podobný...s tou čokoládou to je detail

Seregil
13. 11. 2003
Dát tip
Pěkný....

A zase - posledních pár slov! "a už nikdy se nevzbudím." to je už úplně zbytečný a celý to kazí

StvN
22. 05. 2003
Dát tip
Myslis jako utnout to za plnym brichem?

jasně

StvN
22. 05. 2003
Dát tip
Vazne? Hele rozmysli si to poradne, protoze podle myho je to kravina. Neco by tam urcite chybelo, ctenar je nadechnutej, ta dlouha veta se tam proste hodi. Podle myho.

Podle mýho ne. A je to tvoje dílo :-)

StvN
22. 05. 2003
Dát tip
U Zivle s tebou souhlasim, tady ne. To je myslim slusny.

Jo, dobrej kompromis :-)))))

Hakim
14. 05. 2003
Dát tip
Žít ve snu... splným břichem... co víc???

Carrie
05. 05. 2003
Dát tip
bojím se, že to je nezdravé...

Helga
05. 05. 2003
Dát tip
Se to tu nějak rozjelo. Čokoláda zvaná Studentská je super a ty se jí nauč žrát, stejně jako ses naučil nebát výšek. To je všechno tím, že večer zkoušíš, jak chutná hermelín. Počkej, až ochutnáš naloženej.

StvN
05. 05. 2003
Dát tip
Carrie - a co je zdravý? Helga - ne že bych tu čokládu nepozřel, ale nebudu ji vyhledávat

Takže závěr: nikdy nezkoušet něco nového, protože nevíš, jestli se ti to zalíbí, ale potom nedokáže posoudit, jaké to je a to je škoda, ne? Víš, kdybys byl někdo jiný než jsi, tak bych sem napsala: to je super, přepychová věc s myšlenkou, nebo jen úúúú, jako předchozí...Takhle prostě budu mlčet. *

StvN
04. 05. 2003
Dát tip
- bez_obav - víš, že jsi mě přiměla si to po sobě znovu přečíst? A pečlivě. No. Psáno jest bojím se, není tam nic o nezkoušení. - kdybych byl někdo jiný....popřemýšlim o tom

víš, kdybych to nebyla já, nepřečtla bych si ani svou kritiku, ani tvé dílko znovu... Tak ano, souhlas bojíš se, ale já to myslím takhle: "Bojím se, že usnu a už se nevzbudím. Ne snad proto, že bych ve spánku zemřel, ale proto, že se mi ve snu zalíbí. " Jak poznáš, že se ti ve snu líbí??? Tím, že to zkusíš, jaké to je a to už je risk... Jestli jsem to blbě pochopila a udělala si jinej závěr, omlouvám se, ale už jsem taková... :-)

Gunhead
04. 05. 2003
Dát tip
když jdu spát nacpanej, tak se pak vzbudím hladovej jak medvěd... když jdu spát hladovej, tak neusnu... taky nevim co s tim... :)

StvN
04. 05. 2003
Dát tip
- bez_obav - to je dobře, že na to máš svůj názor, a je to pro mě ta největší pochvala, nechci, aby si všichni mysleli to stejný - víš, já moc dobře vím, že zrovna mě se ve snu moc líbí a bojím se, že když se nevzbudím hlady, nevzbudím se nikdy, asi tak, jinak si myslim, že některý věci je dobrý vyzkoušet i přes strach a u některých ti strach (a rozum) napoví, že je lepší jít linam - Gun - asi choď spát nacpanej, alespoň se vyspíš

on je sen a sen s otevřenýma očma, takže vlastně sním pořád :-) strach..podle toho z čeho..někdo má třeba v sobě přepážku, nemůže něco udělat, má strach. taky jsem se pokoušela strach z výšek překonat, prostě se nedaří, ale věřím, že jednou do toho skočím a už se bát nebudu, vystihl jsi to zcela přesně. A co kdyby chodil spát hladovej a vsugeroval by si, že je nacpanej??? pak by to vyšlo na stejno .-))

StvN
04. 05. 2003
Dát tip
- strach z výšek jsem překonal tak, že jsem lezl na střechy nebo na mosty a stoupal si až na kraj, nebo si sedal s nohama přes, strach z hmyzu jsem překonal tak, že jsem po sobě nechal ten hmyz lézt a pokoušl se zjistit o co mu jde, nikdy mě nechtěl sníst, poznám strach a pak ho překonám, no, prostě mi to takhle pomáhá

Joo? Obdivuju. Nikdy jsem se nebála obojživelníků, žabičky tahala v rukách, do té doby, než mi klučík hodil žábu na hlavu a přikryl kapucou. toho se nezbavím nikdy, a když vidím žábu, hned zdrhám..je strach a strach. Že bych někdy lezla po výškách? ani náhou, třeba to přejde...samo. :-)

StvN
04. 05. 2003
Dát tip
Já bych tě to hodně rychle odnaučil, ale třeba se chceš bát

Jenže jde o to, jestli bys mě toho strachu zbavil nebo přivodil ještě větší šok, z kterého už bych se těžce vzpamatovávala. To je rozdíl, doufám, že ho cítíš.

StvN
04. 05. 2003
Dát tip
Don't worry

To mi naprosto sebralo pracovní morálku. Chce se mi spát.

StvN
03. 05. 2003
Dát tip
- pracovní? - v sobotu? - na písmáku?

-jo, holt je ten kapitalismus -ordinujem do 12 -máme tady internet

StvN
03. 05. 2003
Dát tip
- aha, já zapomněl co děláš - no a co zvířátka, taky nerespektujou soboty a neděle? - už vidim svojí dětskou doktorku(u veterináře jsem nikdy nebyl a neznám ani jiný doktory), jak sedí navlečená v bílým, s tim stetoskopem nebo endoskopem nebo já nevim čim kolem krku a kliká myškou na NOVÁ AVÍZA

-sklerotiku -nejvíc akutních operací připadá na sobotní noc -dětský doktorky klikaj miminkama, myšky máme my -jdu otevřít. zdar.

j_i_r_i_k
03. 05. 2003
Dát tip
No, tak to je fakt změna :)))))))))))))))... Ale myšlenka je to zajímavá, se neboj, když se to stane, tak se to stane, však by to zas nebylo tak špatné, nééé?

StvN
03. 05. 2003
Dát tip
- jir - tohle je alespoň krátký.... - sle - polomáčený miluju

j_i_r_i_k
03. 05. 2003
Dát tip
Šípková: Půl kila polomáčených? Jo jo, někdo si tak umí užívat :)))...

StvN
03. 05. 2003
Dát tip
- křupky jsou taky super, dejte už pokoj, jo, zrovna nemám po ruce ani jedno

j_i_r_i_k
03. 05. 2003
Dát tip
Šípková: Drogu? To jsem nevěděl, mám štěstí, že jich při sobě nikdy nemám dost, abych si vytvořil závislost... To já takhle ujíždím na arašídech v kari... A když k tomu přidáš sušené datle, je to geniální kombinace a chuťové orgie můžou vydžet věčně, když už jedno necítíš, dáš si druhé, protože to je naprostý kontrast a ještě se Ti to tak spíše zvýrazní... Zkus to někdy, mohu jedině doporučit :)... StvN: Jejda, jsem si teď přečet, cos napsal Ty... Hmmm, naštval jsem Tě? :)))))))))))))))))

StvN
03. 05. 2003
Dát tip
- k nepříčetnosti

j_i_r_i_k
03. 05. 2003
Dát tip
Šípková: Za čas? Mno, nějak ho zabít musím a když se ho zbavím tím, že jej někomu věnuji, je to tú in van :)))... StvN: Tak splň svoji hrozbu... Vlastně užs ji splnil, tak jedem druhé kolo? :)))))))))

j_i_r_i_k
03. 05. 2003
Dát tip
Šípková: Jo jo, čokoládu taky můžu, zvlášť, když je v ní želé, protože na to já jsem maniak :)...

StvN
03. 05. 2003
Dát tip
- nesnášim čokoládu s kandidovaným ovovecem a rozinkama a se želé

j_i_r_i_k
03. 05. 2003
Dát tip
StvN: Já zase špenát, chřest a artyčoky... Každý máme své :)

Sabinka
03. 05. 2003
Dát tip
jejda to je roztomilý .o) *t*

Bernadeta
03. 05. 2003
Dát tip
Líbí moc. Ani mi to nepřipadá jako blbůstka. Já bych spíš řekla, že je to vážnůstka*********

T_O_M_
03. 05. 2003
Dát tip
:-))) úúúúú... **

docela ano*

Áda116
03. 05. 2003
Dát tip
Tak to je skvělý. Tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru