Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zpracování biologického odpadu

13. 05. 2003
0
0
1364
Autor
SilverArrow

Milé děti dnes vám přináším poslední díl trilogie pod názvem Konec Eržiky aneb....zpracování biologického odpadu. Toto dílo navazuje volně na 1. část A nightmare a pevně na část 2. Den svatební. Doufám, že získané informace vám budou k užitku vždyt jsem se snažil vám předat to nejlepší. Autor

.........(one day later) na zbytky Eržičina těla roztrhaného následkem naprosto nekontrolovaného orgasmu se přišel druhý den podívat sám pan inspektor J. F. Cooper, který pod dojmem neuvěřitelné podívané nadepsal protokol jako Napněte všechny plachty.

              Ano , ano milé děti pohřeb je drahá věc a člověk na něj musí nějak vydělat. Já, finančně vyčerpán svatebními ceremoniemi,  navíc na útěku před Eržičinými příbuznými, kteří mi hrozili smrtí pohankou, jsem se rozhodl, že rozprodám části milované Eržiky. Obzvláště dnes v době obrovského znečištování planety je cesta recyklace tou správnou volbou. Nuže poslyšte jak taková recyklace a zpracování biologického odpadu probíhá. Nejdřív musíte načíst stohy materiálů, abyste věděli kde se ta či ona část hodí či bude k užitku: kupříkladu pajšl jsem chtěl věnovat za minimální výkupní cenu místnímu řeznictví, ovšem než jsem se dozvěděl o jistém E. Bodnerovi který byl ochoten za nepoškozená střeva zaplatit vpravdě jako by byl nějaká hlava státu. Hlavu ode mne získala UEFA a udělala z ní oficiální míč Champions league. Přibližně 122.5 kilogramu podkožního tuku odkoupila jistá kosmetická firma která se nyní vytahuje že Dove je tak jemný...

Eržiky špičáky pak posloužili jako implantáty poslednímu žijícímu šavlozubému tygru v ZOO v Antannanarivu na Mladakaskaru.

                Nepotřebné zbytky jsem pak zalil do necek betonového kvádru a použil jako základ k národnímu divadlu. Tímto způsobem jsem se zabezpečil do konce mého poctivého a spořádaného života. A co z toho všeho milé děti plyne: Že jak si kdo ustele tak si taky prdne!!!

 

                                            THE END

 

 

 

 

 

 


SilverArrow
25. 03. 2004
Dát tip
Nic se me nemuze dotknout vice nez kdyz mi nekdo komoli me JMENO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SilverArrow
24. 03. 2004
Dát tip
Sorry tag ty uz si to cetla jo? No nevim jagto myslis ty odrostla maskaro-to dospivani...Ja totiz prave ted dospivam....

Elanor
24. 03. 2004
Dát tip
SilwerArow- Jsi politování hodný magor, který se umí se jen navažovat do ostatních, jsem slečna, a ty, můj milý bezpohlavnívní jedinče nemůžeš být ani ten čurák, jak rád používáš..

Elanor
18. 03. 2004
Dát tip
s nechut jsem přečetla celou tvou sbírku a nokonci jsem se málem pozvracela, jsi úžasný autor, zajímalo by mne kolik lidí se poblilo po tvém díle, nezdá se mi vhodný, že píšeš dětem, ty jsi měl dospívání tak ochuzený o sex, že to teď ventiluješ?

Rimmer
10. 12. 2003
Dát tip
A viz všechny tři díly Matrixu...

Endif
13. 05. 2003
Dát tip
Nechci ti do toho kecat, ale děti budou mít problémy s většinou slov... kromě spojek ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru