Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyznání

17. 05. 2003
2
0
609
Autor
James_Bond

 Vyznání

 

Vyznávám se ti tu ze svých citů a ty spíš tak daleko. Jseš vedle mne a přesto mě neuslyšíš i kdybych dal hlasivkám celou svou sílu. Neslyšíš má slova, protože tvá duše není se mnou. Přesto ti chci a posílám polibek, který zasáhne celé tvé tělo až k nejzašímu nervu, který se obával prázdna samoty. Jsi a vždy budeš briliant mého života přičemž prsten který zdobíš je můj život a ty, briliant jsi skvost, který dává lesk a smysl mým dnům. Mám pocit králů když tě mám v náručí a ve chvílích pouhého tvého odchodu do říše snů se ze mne stává Sibiřský vyhnanec.

Stejně jako pocestný se skrývá  pod okap před deštěm tak stejně intenzivně i já vyhledávám tvůj pohled, tvé jiskřivé a zároveň tajemné oči. Ty oči říkají spoustu krásně něžných slov, které hbitostí lasičky přecházejí v jarní záplavu mých krajů. Tvůj jazýček je lodí která tohle vše řídí a přiváží vše tam kde je největší nouze. Pro tohle všechno tě miluji a ani bohové to nemohou změnit.    


Clarie
15. 09. 2004
Dát tip
Jen odvážný vyloží karty, bez ohledu na to, které třeba stále schovává v rukávu. Jsou-li vyloženy v pravý čas - ta euforie, pocit štěstí, blaha, to vše skryté ve výhře za to stojí. Přála bych si být takto jednou "obehraná". Mým tipem jsou má slova: Už jen myšlenky a pocity, ať už adresné či ne, takto "připodobněné" slovům jsou obdivuhodné a né každý to svede.

připadá mi to děsně smutný a hezký... dost často píšu taky takovýhle výtvory třeba o hodině češtiny nebo tak, teda ne asi tak hezký, jen chci říct, že vím, jak se asi cítíš. t

sice opozdeny, ale UPRIMNY TIP !

Nethra
21. 05. 2003
Dát tip
hm, myslim, ze nejedna by si prala, abys o ni takto psal :)

cítim v tom nějakou marnou lásku

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru