Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Foyer

21. 05. 2003
2
0
5110
Autor
Anatol_Irhem

Otevřená diskuse pod zraky Thálie:


- (Spíše v klubu...) :)

...Mozart to není..

- To slyším... :)

- a stromy budou tvoje... ;D

Děkuji, jsem totiž stromofil

To seš celý ty. Dobře ti tak. Nemáš tak ctj.

- Aha, no, to asi jo. Ale prosim, at to aspon zkusi - nemivame tak casto Barbara na Pismaku... ;D

- Jeho koncerty pro harfu vsak budou zrejme dost nesmyslne... :)

- No, s tím Barbarem CONANEM (něco pro bratříka) ;D

- S kým? :)

- Ma s nim neco spolecneho..?? ;-D

- Ma s nim neco spolecneho..?? ;-D

Nyni mezi nami vitam pro zmenu jisteho Barbara Cohena.

Pisces: Rybicky mile, uz podruhe mi dekujete... Tolik vdeku neni na miste, avsak je to od vas moc hezke, za to urcite brzy prijdu na cteci navstevu. :))

Pisces
11. 03. 2005
Dát tip
Já vím, že už jsem děkovala, ale když jsi mě ještě jednou jmenoval... :-)

Pisces
07. 03. 2005
Dát tip
Děkuji moc :))

Absinthman
07. 03. 2005
Dát tip
Anatol_Irhem: Jojo... už to mám... ;-)

Absinthman
06. 03. 2005
Dát tip
Taky vítám slečnu hippiesandu mezi nás :)) Anatol_Irhem: Díky, díky moc. Asi budu působit jako naprostej nevzdělanec, jak myslíš to "povolit odkazy"? :))

hippiesanda
06. 03. 2005
Dát tip
děkuju za přivítání:))

cherubinka
06. 03. 2005
Dát tip
Anatol_Irhem: Jo, z Hradce....No, s tim Klicperákem... nevim, co tvá mamča viděla za hry, ale já, co jsem tam byla, tak zatim mě to nějak výrazně neoslnilo. Zvlášť hry v režii pana Morávka bejvaj tochu ujetý, ale to jen můj názor. Každýmu dle jeho gusta...

cherubinka: Muj mamulin samozrejme cerpa ze vzpominek davno minulych, kdyz tam jeste zil. Tehdy se divadlo, tusim, honosilo nazvem Divadlo Vitezneho unora, hrali tam vynikajici hercove (Stepnicka, Rimsky,... ja si jich moc nevybavim), Sesla se tam dobra rezie i scenografie, snazili se co nejvice vyhybat totalitnimu skvaru... Dneska uz je vsechno urcite jinak...

Absinthman: Toz to mas tak: Mozna sis v zahlavi klubu vsiml, ze je tam uvedeno, kdo klub zalozil, kdo jej spravuje a kdo spravuje odkazy... Dale jsou tam prave odkazy na dila z pismaka, ktera se nejak vztahuji ke klubu. No a pokud ma nekdo chut takova dilka vyhledavat (ci nahodne potkavat), a nasledne vkladat do klubiku, musi mu spravce klubu nejprve tuto funkci zpristupnit. Nekdo to dela automaticky, ja na pozadani. Uz rozumis, co myslim? :)

hippiesanda: Diku netreba, za kazdeho noveho clena jsme moc radi. A proto, aby to nebylo nespravedlive, jeste dodatecne oficialne vitam vsechny, na nez se dosud nedostalo. Jmenovite to jsou: mila_hanska, Mravenci_v_kredenci, Pisces, Rudysoft, sk8ergirl, way_to. Toz at se vam tu vsem libi!

Bezva, bezva, vidim, ze jsou tu sami divadelne aktivni lidickove. Kdybyste chteli tuto svou aktivitu prenest i na klubik, muzeme vam s Kristinkou povoliti i odkazy. Staci rict. A vitam mezi nami hippiesandu.

To teda gratuluju, ja jsem totiz absolutni herecky antitalent, nikdy nedokazu ani treba neco predstirat, hned me kazdy prokoukne, takze jsem radeji narovinu uprimna, ale to se mi skoro vzdy vymsti, takze jsem v takovem zacarovanem kruhu.. ;D Jo a omlouvam se za chybicku - oprava - Bulgakovuv. Dik a zdravim.

cherubinka: Ty jsi z Hradce? Tam ja mam rodinu! Muj mamous o Klicperove divadle porad basni, ze je to nejlepsi divadlo v republice... :)

Absinthman
26. 02. 2005
Dát tip
KristinaKočansá: No ještě tak úplně nehraju... :)) Chodim na dramaťák a zatim sem ještě nehrál. Premieru budu mít asi 29.3. snad to nezvořu... :))

Absinthman
25. 02. 2005
Dát tip
KristinaKočanska: Právě jsem se vrátil z divadelní zkoušky a hle! Tady tak krásné přijetí. Děkuji mnohokrát :))

Cherubinko & Absinthmane, není vůbec zač, to já děkuji za pěknou odezvu. Já se na internetu nevyskytuju tak často, jak bych chtěla (nenám net doma), čili to ještě nějakou dobu potrvá, než si přelouskám alespoň některá vaše dílka. Prosím o ztrpení, a děkuji za pochopopopení. Cherubinko, jsem ráda, že se Ti divadýlko líbilo. Mně v poslední době se strašně moc líbil Bulgakův Moliére, u nás v Brně v Mahenově divadle. Nejraději chodím na operu+balet. Absinte, ty hraješ divadlo??? No to je super!!! Tak mnoho úspěchů a co nejmíň shnilých rajčat!

cherubinka
25. 02. 2005
Dát tip
Já taky hraju divadlo. Chodim na dramaťák - za 14 dní máme premiéru- a taky hraju v hradeckým amaterskym divadle loutek HAD (představení je zítra dopoledne a hraju prasátko a kůzlátko :-)). Toť já.

Drazi Absinthmane a Cherubinko, vy mate tak perfektni prezdivky, ze vas do toho klubu proste prijmout musim, i kdybyste o to nezadali... Tak necht se vam tu libi. S uctou Kris ;-D

cherubinka
24. 02. 2005
Dát tip
Díky Kris, moc díky! Mimochodem, dneska jsem zhlédla Vančurova Pekaře Jana Marhoula u nás v Hradci Králové v Klicperově divadle, v hlavní roli Jan Potměšil ( na vozíčku). Docela se mi to líbílo.

KK: To jsem moc rad, pro takovyto ucel potechy jsem to taky ucinil. Aby tu bylo trochu hrejiveji, nebo jak to rict... Hneda se mi proto zdala nejvhodnejsi... :)

Jak by mohlo vadit (tedy - nechci mluvit za ostatni, ale kupr. ma je hneda nejoblibenejsi barva, cili jsem potesena a za prijemnou zmenu dekuji!!) ;/D

Trosku jsem pozmenil barvu nazvu klubu, tak doufam, ze to nebude nikomu vadit.

Pisces
23. 11. 2004
Dát tip
Děkuji za přijetí :-) BTW: Za dvacet minut se razím divadelně vzdělávat na dramaťák hraný, ne jen psaný :-))

To je teda dobrý, vyvěsím výzvu, a sám se zapojiti opomenu... :) Nuže vězte, že já dodnes vzpomínám na zdramatizovaný Zámek od Franze K. Řekl bych, nelepší transkripce čehokoliv, co jsem viděl. Škoda, že ho dávali jen chvíli. Výborný byl též Molière od Bulgakova. Jenom želím, že jsme ještě letos nestihli navštívit McDonaghův Osiřelý západ, určitě to též stojí za to. Vše zmíněné v Mahenově divadle v Brně.

Bacil
10. 09. 2003
Dát tip
Já chodím nejvíc do Polárky, s dětmi na dětská představení, a večer na večerní... myslím, že je to nejprogresivnější divadlo v Brně.

REDH0T
10. 09. 2003
Dát tip
Divadlo : Astorka korzo 90 Kus : Na koho to slovo padne Autor : G. Gorgey pocity : libé, přecházející do naprosté spokojenosti cena =70,- Kč

Viděla jsem hodně div. představení, z nichž se mi nejvíc líbila Hlava 22 od J. Hellera a Champignolem proti své vůli od G. Feydeaua. ;-D

Seregil
27. 06. 2003
Dát tip
Dlouho jsem divadlo nehrál, ale jsem v dramatickém spolku LSD /Lidové spontánní divadlo/, hlásím se do klubu a vhodím vplén nějaké scénáře...

rebecca13: To vypadá na pěknou avantgardu, takže asi něco, co ti sedí, že? Seregil: Vítám tě brachu. A budeme neskonale poctěni, věnuješ-li své drahocenné zkušenosti tomuto klubíku. :)))

KK: Děkuji ti. Tento pozdrav s radostí nenápadně zaměňuji za svůj a nápadně ti jej vracím. <3

<3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3 <3<3<3

A nyní výzva vám všem: Bez obav a beze studu, pište. Jistě máte o čem. Nesnažte se mi namluvit, že nikdo z vás nikdy nebyl v divadle, že ani neví, co to je... Můžete se třeba svěřiti, jakou inscenaci jste shlédli naposledy, kde, kdy, za kolik, s kým, s čím... a samozřejmě, jak se vám líbila, jaké z ní máte pocity, myšlenky, deprese... Zkrátka přispějte něčím do debaty, ať se tu necítíme tak sami... :(

Jdu tak náááhodou kolem, tak jsem si řekla, že pozdravím mého milovaného Anatola... <3<3<3

Hm, dokonce klub! Aktivní tot' autor, ty tajemný Anatol! Tip

Dramatický kroužek??? To zní moc slibně:o) Hodim na to woko:)

Neboj se, jen co odezní porodní bolesti,až odejdou lešenáři, instalatéři a podobné živly, bude lépe... I topení zavedeme, křesílka potáhneme hebkými čalouny, zdobivé sošky pozlatíme, prostoru odíme v klasicistní styl, nebo raději secesii? Je to tu pro vás, tak si poroučejte... :)))

Třeba jako U stolu, to je přeci fouk! ;-)))

Třeba jako U stolu, to je přeci fouk! ;-)))

Můj nejdražší, moc ti děkuji za perfektní nápad s klubíkem a jeho výtečnou realizaci... <3<3<3

Tož jak se vám tu líbí přátelé?

Shammann
21. 05. 2003
Dát tip
Trošku zima a nevlídno. Ale najíst mi dali.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru