Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PLEMENNÝ BÝK

26. 05. 2003
13
5
2187

Rád jezdím ve svém voze velkou rychlostí. Pro vás - ženy.

1. Oblékni se do uniformy císařského vojska. Jen bělostné prsy nech trčet dvěma otvory ven. Vášnivě onanuj za pomocí koňských žíní. Nakonec pokřti své přirození v ledově chladné horské studánce. Jsi židovská princezna. Takto oděná jdi do zoo. Stoupni si před lví klec. Dráždi zvířecího samce svou vzrušením prokrvenou vagínou. Nakonec mu zavěs na ztopořený penis klíč. Dopřej si porci růžové cukrové vaty.

 

2. Potři si klitoris mastí z kurkumy. Vlož si sedm antracitových kamínků hluboko do pochvy. Nejprve ti namočím do očí. Budeš hračkou v mých rukou. Lehce sténej pod nemilosrdnými přírazy mého olbřímího palcátu, který kameny rozdrtí na prach. Tvá těžce zkoušená vagína se těší dobrému zdraví. Je to naše společná nejlepší kamarádka.

 

3. Provlékni svá baňkovitá ňadra ocelovými skružemi a utáhni klíčem aretační šroub. Na ztopořené jahody zavěs velké vánoční prskavky, zapal je. Tanči v rytmu mechanických úderů bucharu.

 

4. Mé objekty lásky rády usínají v objetí mých svalnatých paží po prošoustané noci. Lehce mi oddychují na mužnou hruď a nechávají v sobě doznít patnáct obligátních orgasmů, ke kterým je přivádím svým božským kopím. Splétám jim cůpky z chloupků na ohanbí a vytrhávám je. Je to něžná depilace. Místo potírám alkholem. 

 

5. Vyjdeme si spolu na rozkvetlou louku, ty se položíš do trávy, prosta zbytečného šatu. Odněkud přiletí roztomilí andílci s malými čuráčky. Jeden ti podá občerstvující směs lesních plodů v mořské mušli, druhý tě napojí pramenitou vodou. Ostatní budou oblažovat naše unavené duše hrou na flétny a píšťaly. V jejich společnosti tě budu mrdat. 


5 názorů

Toscana
02. 07. 2009
Dát tip
Už jsem tě přidala mezi oblíbené a jak bude čas, kousnu si to postupně - máš toho tam mooooc :o)))

Yfča
02. 07. 2009
Dát tip
Tož, Toscano, jak vidíš, tak odpovědí na mé všetečné otázky se mi nedostalo. Chceš-li mi někde frknout tipanec, tak se jukni na mé shluky písmen, které jsem sem vložila. Třeba se ti někde pár vět zalíbí... ;o)

Toscana
27. 05. 2009
Dát tip
Yfča - a nebo takhle:

Toscana
27. 05. 2009
Dát tip
Yfča - ty tvoje komenty mi urvaly bránici, rozhodla jsem se, že ji na tvou počest budu nosit omotanou kolem krku jako slušivé boa :o))))))))))))) (až ti sem půjde dát tip, tak ode mě to bude tip jako Eiffelovka)

ztopořené jahody? Andílci s malými čuráčci? Děláš si prdel...

Milly
21. 10. 2004
Dát tip
tohle se mi taky celkem líbí... až na ten prolog............ -t- Yfča: za otázky: :-)))))))

Azraq
30. 12. 2003
Dát tip
Co mě urazilo: Co má co chudák Židovka dělat s tvejma ulítlejma fantaziema? Tak bacha - na svůj rod jsem háklivá!!! Laskavě neurážej, jo?

Seregil
06. 11. 2003
Dát tip
Pěkně hustý....

C_ensinka
28. 09. 2003
Dát tip
Až na tu depilaci, dovoluji si nesouhlasit - dost pochybuju že by to bylo něžnější a jemnější:o)) Asi bych při tom chcípla, no a blahem by to nebylo:o)) TIP Jinak, Yfčina kritika - to snad taky stojí za tip:o))

Nevímkdo
06. 08. 2003
Dát tip
Yfčo, odpověděl ti ?

Yfča
06. 08. 2003
Dát tip
Nevímkdo, vykašlal se na mne, tudíž stále tápu...

gd
04. 08. 2003
Dát tip
tip. jak jinak.

Měl bys ale jezdit i bezpečně – ve výrobku švédské automobilky. Pošlu ti katalog.

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
JRR: Myslíš, že kdybych to dala jako kritiku, že by mi Áda konečně odpověděl? :o))

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
Ádo, kde je odpověď na moje otázky?????????

JRR
06. 06. 2003
Dát tip
Yfčo, to je na Výběr. Pokud to náhodou někdy dáš jako "kritika jako literární útvar", máš ho u mě:-)

Bernadeta
05. 06. 2003
Dát tip
Yfčo, když tak čekáš - věz, že Tvoje otázky nemají chybu, úžasně jsem se u nich pobavila...

Yfča
05. 06. 2003
Dát tip
Bernadeto, čekám pořád. Adonis na mě kašle, přestože chtěl moje telefonní číslo (viz jeho vizitka). Ach jo...

Yfča
30. 05. 2003
Dát tip
Stále čekám na zodpovězení svých otázek. Adonisi, ty na své čtenáře kašleš?

Timber
30. 05. 2003
Dát tip
:-)))).....dobré 15 říkáš...hm, hm, nó..Lásko slyšíš to, že bysme... p-počkej..............Lásko...k-kam utíkáš?

waldekke
29. 05. 2003
Dát tip
Jseš dobrá, Fčo!

ssaamm
29. 05. 2003
Dát tip
Adonisku, opět výborně, takže TIP. Jen by mě zajímalo, když těch 15 orgasmů měly tvoje partnerky, tak kolik orgasmů jsi měl ty???

Yfča
28. 05. 2003
Dát tip
Stále čekám na zodpovězení svých otázek. Doufám, že se odpovědi dočkám dřív než nadobro zemdlí moje sexem vytrénované tělo (nejsem totiž nejmladší). Děkuji.

Evička
28. 05. 2003
Dát tip
Vážná kritika: Kéž by byl autor opravdu plemenným býkem! A měl paznehty! A nemohl napsat takovou bejkárnu!! (Překopírovala jsem si to a budu si to číst před ....) :-)))))))))))))

Budeš si to číst večer, aby tě přešly chutě na manželský povinnosti? :-)))))

alim
28. 05. 2003
Dát tip
no nevim, jsou i orginalnejsi a lechtivejsi vyrazi....asi jsem frigidni, k necemu takovemu..hehe...

rawik
28. 05. 2003
Dát tip
Je to fajn, trochu to připomíná surrealistický neřízený psaní a nabádavé hry Ladislava Nováka, hezky obrazný psaní je to. Nicméně jak praví oficiální tradice andělé jsou bezpohlavní.... :))

Krel
28. 05. 2003
Dát tip
:-))

WiruZ
28. 05. 2003
Dát tip
*/*

Andílci s malými čuráčky!!! Ty jsi básník šuku, Adonisi... *

Zklamalo mě to. Myslela jsem, že nadílci s malými č*****y mu oš****í jeho kanálek :-((( a vono nic. Je to nespravedlivý, proč si maj užívat pořád jen ty ženský těch 15 orgasmů?????

Cirilla
27. 05. 2003
Dát tip
:)) mno jo, ty tvoje ženský musej chrochtat blahem. *

čekanko, andílci mají jen malé čuráčky, to by Adonisovi těžko zapříčinilo 15 orgasmů... uvědom si, jak dalece je rektum pružné, co vše dokáže (někdy) pojmout... to by museli nad loukou poletovat těžkotonážní ďáblové s "čuráčkama" zvíci sloní nohy...

No, já si právě myslim, že by to na rektum stačilo, pokud by andílci byli aspoň v člověčí velikosti, zase si uvědom, že Adonisovo rectum neni zvyklé

Yfča
27. 05. 2003
Dát tip
Jest mi líto, ale některým pasážím zcela nerozumím: 1. Oblékni se do uniformy císařského vojska. Jen bělostné prsy nech trčet dvěma otvory ven. Uniformu jsem už sehnala, dalo to sice hodně lítání, hlavně doufám, že je to ten správnej model. Ovšem v té uniformě je tolik otvorů (její nositel byl při souboji provrtán kulkami), že nevím, z jakých mám nechat trčet prsy. Další problém je v tom, že jsem svá ňadra nechala lehce ožehnout solárkem, takže musím nejspíš počkat, až zase vyblednou, abych si mohla parádně užít. 2. Lehce sténej pod nemilosrdnými přírazy mého olbřímího palcátu, který kameny rozdrtí na prach. Je to ten palcát, co patřil Janu Žižkovi? Pakliže ano, je to hygienické? 3. Na ztopořené jahody zavěs velké vánoční prskavky, zapal je. Našla jsem v ledničce půl kila jahod. Jsou ztopořeny plísní. Nevadí to? 4. Tvá těžce zkoušená vagína se těší dobrému zdraví. Je to naše společná nejlepší kamarádka. Moje nejlepší kamarádka se nejmenuje Vagína ale Máňa. Nevadí to? 5. Vyjdeme si spolu na rozkvetlou louku, ty se položíš do trávy, prosta zbytečného šatu. Znamená to, že mám odložit hubertus? Děkuji za odpověď.

Cirilla
27. 05. 2003
Dát tip
Yfča: :))))

Evička
27. 05. 2003
Dát tip
Po patnácti orgasmech, úderech palcátu, oškubaná....ti andílci už jsou posmrtná záležitost!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))

kost
27. 05. 2003
Dát tip
:oD ... a ty kritiky k tomu! :oD

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru