Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úskalí lásky.

05. 06. 2003
0
0
981

Úskalí lásky...

Láska, co je láska?

Je to snad spojení lidí, co všechno mezi sebou na hezké a nehezké třídí???  

Ne, je to spíš něco jako vyhraná nebo prohaná sázka.

Všichni si myslí, co pro něho ten druhý neznamená. Však jednou se pohádají možná i rozvedou a každého z nich to poznamená. Pak budou smutní a nezbude jim nic, než oči pro pláč. A budou si vyčítat co pro to udělali a zač.


gho_st
23. 02. 2004
Dát tip
jako úvaha mi to nesedí. jinak to je vše pravda. mnoho lidí si to prožilo.

(G)eorge
05. 06. 2003
Dát tip
skoro... na dobré cestě... příště zahni doprava a budeš v říši výborné poezie:) (úvaha?)

Dash_707
05. 06. 2003
Dát tip
:)*

Kandelabr
05. 06. 2003
Dát tip
mlácení prázdné slámy...

Papulipida
05. 06. 2003
Dát tip
Mno, napadá mě k tomu jediné - citát z bible, Dopis Korintským, 13. kapitola: 1. Bych jazyky lidskými mluvil i andělskými, a lásky kdybych neměl, učiněn jsem jako měď zvučící anebo zvonec znějící. 2. A bychť měl proroctví, a znal všecka tajemství, i všelikého umění došel, a kdybych měl tak velikou víru, že bych hory přenášel, lásky pak kdybych neměl, nic nejsem. 3. A kdybych vynaložil na pokrmy chudých všecken statek svůj, a bych vydal tělo své k spálení, a lásky bych jen neměl, nic mi to neprospívá. 4. Láska trpělivá jest, dobrotivá jest, láska nezávidí, láska není všetečná, nenadýmá se. 5. V nic neslušného se nevydává, nehledá svých věcí, nezpouzí se, nemyslí zlého. 6. Neraduje se z nepravosti, ale spolu raduje se pravdě. 7. Všecko snáší, všemu věří, všeho se naděje, všeho trpělivě čeká. Nic jiného láska není.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru