Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Miluješ-li

07. 06. 2003
3
0
1005

Miluješ-li daruj růži, růže patří k lásce, jako žena k muži. Růže, to je lásky květ, ty vidíš pouhou květinu, však básník v růži vidí svět. Svět, co promění do několika vět. Slova, jen ta jsou zbraní básníkova. Miluješ-li daruj duši a srdce, co Ti v hrudi buší. Miluješ-li daruj sebe a vaše dotýkati se bude nebe. Však daruješ-li, musíš dostat. Miluješ-li musíš být milován. A jestli tomu takto není, tak rychle zanech toho snění. Milovat je jako sen, však jeden háček má to jen. Sen končí krásným probuzením, v lásce to tak nikdy není. Lásky konec bolí dosti, je obklopen smutkem, tmou a bezradností.


gho_st
23. 02. 2004
Dát tip
není lehké toho snění zanechat. tip+nej

815_0
07. 07. 2003
Dát tip
Cerokee: V tomhle směru ulíždím hodně a v podstatě bych souhlasil - jen si myslím, že bys nemusel napsat tolik zbytečných slov za účelem vyjádření tak jednoduché myšlenky... Notak - bratře - stačí jeden citátek - jedna větička a ve svý podstatě toho napíšeš víc než si napsal tím vším, cos napsal :) Navíc takováhle kritika není moc ojektivní k dílku a to si autor nezaslouží - žádnej. A... taky bys už měl začít psát :) Až teď jsem si přečetl dílko - omlouvám se :) Je opravdu moc krásný - možná škoda toho stylu - je z toho jedna hmota - na první pohled, a přitom to má tolik pěknejch veršů...:) Jasnej TIP + řadím mezi nejoblíbenější :)

no nevim....

Cerokee
19. 06. 2003
Dát tip
Kdo z lidiček na tomhle světě neví jak bolí láska, je človíček politováníhodný ... protože bolest patří k životu stejně jako smrt, láska je nejhezčí lidský cit, ale zároveň nejbolestivější a tak to je bylo a bude ... kdo miluje je jako pták ... a přitom je bytostně závislý na jiné osobě ... láska je rozporuplný a přesto nejkrásnější cit ...

blondýna
07. 06. 2003
Dát tip
:-))

Bohužel daroval jsem růže ... a zbyla z toho prázdná duše! :o(

Mech
07. 06. 2003
Dát tip
květiny rychne vadnou, růže občas trnem poraní a duše opuštěné zabolí...

ILoveYou
07. 06. 2003
Dát tip
Smutná duše ty budeš asi hodně smutná, že? Lásky konec bolí hodně to vím sama!I.L.Y.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru