Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Má škola

11. 06. 2003
1
0
452
Autor
Pc_romeo

Tento \\\"článek\\\" je vyvořen pro představení naší školy, které se bude konat ve čtvrtek 19.června na Náměstí Míru. Vtipně představuje školu, kterou navštěvuji.

Čtyřpatrová žlutá budova, charakteristická zvuky, které mnohdy nevydávají ani zvířata v ZOO. No co by to mohlo být jiného, než základní škola SLovenská z Vinohrad!? Tyto zvuky můžete slyšet v podstatě každý všední den od 7:00 do cca. 15:00 hodin a to bez přestávky. Nebo, když s přestávkami tak jen proto, že je zima a jsou zavřená okna, proto řev ven tolik nepronikne, anebo je naopak takové vedro, že všichni usínají. Zamezit našemu spánku se v době výuky snaží učitelé svým výkladem, který často zpestřují výlety, promítáním videa, návštěvami výchovných koncertů či zajímavými besedami. Starší chlapce pak jistě nenechají spát některé učitelky, které bůh (no prostě naše paní ředitelka) přidělil menším dětem... Navíc, co se chlapců týče; každý všímavý člověk si v letních měsících může všimnout mokrých fleků, které před školou často vznikají. Ptáte se jak vznikají? No, to je jednoduché; snahou dospívajících kluků zavést do naší školy populární soutěž "Miss mokré tričko".
Nad vchodovými dveřmi našeho ústavu se za slunečního svitu leskne nápis : "1.reálné gymnázium", který připomíná významnou historii naší školy. Naše škola činí při plné "mobilizaci" 280 žáků prvního a druhého stupně.
Pokud vás tent text zaujal a chcete se dozvědět více o ZŠ Slovenské, klikněte zde


ondrech
03. 04. 2004
Dát tip
Hmmm. Jen tak dál a nemusíš jen dělat upoutávky na školu. Tohle se mi líbí ->tip. A mis mokré tričko zavedu taky gut nápad.

bbb
13. 06. 2003
Dát tip
hm

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru