Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč se lidi berou

16. 06. 2003
0
0
637
Autor
James_Bond

Bez komentáře.

 

Proč se lidi berou

 

Lidi se berou z nejrůznějších důvodů. Mnozí z nich dnes již ani neví proč to vůbec udělali. Někteří a myslím, že tato skupina lidí také nebude nikterak malá, raději zapomněla důvody a okolnosti této události na kterou by raději zapomněli. Proč tomu tak je? Myslím, že tito lidé si přečetli mnoho knih z červené knihovny a viděli až přespříliš romantických filmů kterým podlehli a padli jim za oběť. Manželství stejně jako čas se nedá vzít zpět. Čas ten je neúprosný ve kterém předchozí věta nemá žádné možné napadnutí. V nerozvážnosti jakým sňatek bezesporu je se ještě dá učinit krok zpět. Tento fakt si naše drahé polovičky uvědomují velmi dobře a proto je nám tolerováno hýření až do časných ranních hodin, protože tak mají v ruce jistotu a zbraň. Jistotu toho, že nežli se probudíme a zjistíme kde s kým a za jakých okolností jsme se probudili tak uplyne více vody než stihne protéci za jeden den a my svůj nerozvážný čin již nemůžeme vzít zpět. Pokud se jedná o tu zbraň připravte se na to, že po zbytek života budete mít při každé příležitosti na talířku jak jste o svatební noci zklamali. Marně se budete hájit tím, že vaše žena je vždy do sexu jako matka představená z řádu milosrdných sester. Na toto tvrzení v inkriminovanou dobu bude selhávat vaše paměť a vzhledem k tomu, že vás vaše žena nechá potit se ve vlastní nálevu nejistoty co když jste přece jen prošvihly jedinou příležitost jak si něco užít z vlastní ženou bude vás to žrát minimálně až do konce života. Když vás to nebude žrát neustále a ve chvílích kdy budete dřít svou kůži aby jste uspokojili požadavky své náročné ženy na to zapomenete tak si na to vzpomenete minimálně každý večer, který uslyšíte dnes miláčku ne, bolí mně hlava, dnes si potřebuji odpočinout, zítra mě čeká důležitý pohovor s šéfem atd. Když budeme k sobě alespoň trošku upřímní zjistíme, že si na to vzpomeneme opravdu každý večer. Mám pocit, že tuto zbraň mnozí z nás znají a proto se již k této špinavé záležitosti ohledně vůbec nějakých nocí nebudeme vracet.

Co se dá říci dále k problematice sňatku, dá li se vůbec něco k této, nebál bych se použít toho výrazu klukovině vůbec něco dodat. Snad jen tolik, že pokud se vrátíme do našich dětských let a probereme naše klukoviny tehdejší s tou co jsme udělali teď, jsou všechny naše roztržené kolena na kalhotách, rozbité okna od kopačáků a utržené hlavičky panenek našich vždy chytřejších a hodnějších sestřiček jenom zanedbatelné prkotiny. Proto chci požádat aby maminky svoje synáčky mlátily za tyto nerozvážnosti mnohem více minimálně tolik aby si uvědomili, že dělat klukoviny je totální volovina a nebo aby je při této činnosti přizabili. Pokud tomu tak neučiní obávám se, že to za ně dokončí jejich nástupkyně což manželky bezesporu jsou. A proto děkujme každé ráně od maminky která nám způsobí nějakou fyzickou újmu a tím nám sníží možnost úspěchu na poli citovém a posléze tak manželském. Tím nám totiž prodlouží roky šťastného života. Tímto bych chtěl poděkovat své mamince, která mě naprosto dokonale ochránila od možnosti spáchání nějaké klukoviny a postarala se mi o dlouhé roky šťastného života. Děkuji.


Cirri
17. 06. 2003
Dát tip
to je o com ????

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru