Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

On

21. 06. 2003
0
0
851
Autor
Sopik

Tato eroticka povidka si neklade zadne hlubsi myslenky, filozofii ani hlubsi zamysleni . Je to dilko napsano jen tak a pro radost vsem. Protoze sex k nasemu zivotu patri, nevidim na tom nic \\\\\\\'necisteho\\\\\\\' . Napsala jsem to v 5 rano po silenem vecirku v Anglii. Dobre poctenicko

priletim na letiste a rozhlizim se po svych pratelich...
vysoky muz v cernem kabate, muzny a s prijemnou vuni (chlapskou) se ke mne priblizi a nez se vzpamatuju, popadne me, prehodi pres rameno a odnese pryc, aniz by se sebemin zajimal jestli ja chci ??!!!!
nalozi me beze slova do auta a odveze daleko pryc. jedeme dlouho a ja se na nej pokradmu divam, na jeho tvar, na jeho vyraz , chci vycist co bude, mam strach, je nebezpecny a zaroven me to vzrusuje. je panem situace. nemam to rada. ale z podivnych duvodu si to necham libit. vrhne na me kratky pohled. co delam. a usmeje s usmevem pri kterym tuhne krev. pozoruju ho. je si tak jist. sere me to. odhaduje mou postavu v kratke sukni. n e z a u j a t e.
grrrr
pozoruju jeho ruce. jsou to ruce delnika. cloveka ktery pracuje rukama. mam strach. citim Zvire v nem. jeho ruce, bravurne ridi, zarostly do sveho auta, je jeho soucasti.
smyslne rty. co bude ???
moje sebejistota se ztraci. mihne se mu znovu usmev a hned zmizi. jedeme dlouho. dlouho a beze slov.
za hodinu zastavi. je tma. rekne jen Pojd a je to rozkaz. nechce se mi ale jdu.
jdeme do stareho hradu ... paneboze co to je ???
do mistnosti ve vezi. je kupodivu obydlena a je v ni teplo. svikni se ! rika On. NE. podiva se na me a v klidu si zapali. citim jeho silu. zase se bojim. pozoruje me. sednu si a rukama obejmu kolena. pozoruje me. pomalu dokouri.
svlikni se, chci se na Tebe koukat. Ne
pobaveny usmev. pomalu jde ke me. schoulim se.
.
.
.
.
.
......
ne ? budes muset nasilim, me nedostanes!
zas pobaveny usmev.

pomalu zahodil cigeretu na zem a podival se na me. primo do oci zkoumavym pohledem.
presel pomalu ke me. jeste vic jsem se schoulila. chytil mi ruce svoji silnou tlapou a dal za zada. svijela jsem se celou svou silou pod jeho stiskem.
branila jsem se vsemi prostredky. kousala skrabala kopala. celou svou bytosti. skubala sebou. NE ! telem me primacknul na zem a otocil jak pirko. moje ruce, v jeho ne nepodobne hulcickam, hrave s jistou prevahou privazal k sobe provazem a ten pripevnil na hak na strope. soptila jsem a skubala sebou ze vsech sil. byl silnejsi a nemel zadnych servitek. proste to udelal. a jeste se bavil. visela jsem na provaze, tak ze jsem musela klecet a kricela na nej ty hajzle, hnuse, svine podelana, ja Te dostanu !
bavil se mym temperamentem. pak se otocil a nekam sel. snazila jsem se uvolnit pouta, ale neslo to :-( prisel s velkym nozem a dival se na me. strach. pak se pomalu shybnul ke me......... a dal mi nuz na kuzi ostrim ode me. studil. rychlym tahem proriznul triko a svliknul sukni. stydela jsem se. a On se dival. kalhotky mi nechal. pomalym klidnym krokem dosel na konec mistnosti, kde stala starodavna sesle, kreslo, potazene cervenym sametem. masivni kus. posadil se a zas si me prohlizel.
jsi krasna... Tvoje stihle telo, dlouhe nohy, jsi jak luk jen vystrelit, Tvoje nadra,
kulaty zadecek. prohlizel si me bez ostychu, se znaleckym ocenenim krasy jak na burze starozitneho nabytku. stydela jsem se.
porad se dival.
roztahni nohy
slza ponizeni se mi koulela po tvari a skapla na nadyrko, ktere se ohrotilo.
usmal se.
roztahni nohy....
nebudes poslouchat ?

zas vstal a sel me....
pomalu pohladil, polaskal ma nadyrka, automtickym pohybem dal svuj finger do svych smyslnych ust a navhlcil ho a.........
prejel jeji tvar a krk a pomalicku sjizdel na jeji nadra....ktera se ohrotila..... jemne zakrouzil. dival se ji do oci, jak z prvotniho celobytostneho vzdoru se stava chctic. chtala ho. chtela ho celyho a on to vedel a hodlal si s ni hrat. hrat si s ni a tejrat hodiny a hodiny milostnou hrou.
sjizdel ji prstem na brisko a dival se ji do oci. pomalu ji zklovately touhou a i jemu.... stavali se ............. vasnivymi nezkrotnymi .... chytil ji nadra do ruky a pomalym pohym je hladil, tisknul, libal, prisal se na svymi rty........... pak ji zlibal brisko, rty..........hluboko pronikl jazykem a chtel se divat. chtel videt jeji touhu, jeji orosenoul... vsechno........
jenze byla vzdorovita. nehchtela se podvolit a zaroven chtela byt premozena.
stahnul ji kalhotky o ktere bojovala. nehodlala se vzdat. to ho vzrusovalo. mel rad silne zeny. chtel ji. chtel ji celou. nenasytne. muzne. chlapsky. podrobit.
stahnul ji kalhotky a hladil jeji zadecek. kulate pulky se houpaly na protest. zajel jazykem mezi ne. zastenala. klecel tesne zani telem na ni. citila jeho vuni i vasen i jeho ztoporeny .............. jeho touhu. jeho chtic. vnikl do ni aniz by se na cokoli ptal. rytmickymi pohyby zacal vzbuzovat jeji touhu. rukou hladil klitoris ztoporeny nedockavosti a umocneni touhou po nem. hladil ji nadra a nenasytne si ji bral. rychleji a rychleji. citil jeji vzrustajicizruseni, stenala rozkosi i kdyzse nechtela podrobit a branila se vsi silou.
pronikl do ni a ona vykrikla. znova zas a zas. citil jak pronika do jeji uzke sterbinky a citil jeji vzrustajici vzruseni, pulsovalo mu v udu jak o zivot, prirazel znovu a znovu bez ohledu na ni , hladil ji cele telo, rajconi a krasne telo gazelky co ho tak vzrusovalo, chtel ho cele, vychutnat ho. vzpouzela se nechtela gho prijmout nakonec se vsak podvolila a stenala pod jeho dotyky a jeho penisem v nikdy nepoznane rozkosi. zajizdel zas a znovu do jeji jeskyni, neunavne do ni busil, kricela rozkosi.... bral si ji nemilosrdne, s jejimi nekontrolovanymi vykriky rozkosejeste vic rozpaleny..................
porad nad veci, chvilema vsak uz take ne pod kontrolou. jako dve zvirata do toho busili, \On si ji bral a \Ona se podrobila, spolecna rozkos, kapky vzruseni i jeho potu kapaly na jeji zada... pozoroval ji v jejim vzruseni...jeji zavrene oci, jeji smyslne rty..... jeji nekontrolavany vyraz stoupajici vasne ho dostavali do nepoznane extaze. chtel ji. chtel ji moc. a tak si ji bral, delal si z ni co chtel. znovu do ni zajel, tepla stava jejiho vzruseni otevrela mu cestu znovu a znovu do ni zajizdel alaskal jeji telo jeji mekkounke rty jeji bytost jeji nepodajnost celou ji
podrobil.... stupnoval jeji vasen.... vedel jak na to

 


Sopik
24. 06. 2003
Dát tip
diky :-)

Sopik
21. 06. 2003
Dát tip
zadne kritiky ? :-)

815_0
21. 06. 2003
Dát tip
Takže: S prologem celkově souhlasím. Samotné dílko více než z poloviny zavání nejen mírnou arogancí a... nevím - nesedne mi to - stejně jako forma, která je ůděsná. Všechno se to láme až když začínáš psát příběh - o Ní jako třetí osobě. Možná si to tak měla psát už od samého začátku. Pak to pěkně plyne. Zápletka a ůvod celý jako takový je hodně nezajímavý a hned první odstaveček odrazuje k pokračování ve čtení už jen tím, že je hodně suchej, za vlasy přitaženej a po zamyšlení Ti musí vyplynout, že je to totální blbost - myslím, že i já bych to napsal líp (a to už je co říct). Avšak - kdo by se touhle hrůzou nechal odradit, udělal by velkou chybu, neb v dalším textu je sposta pěkných alegorií a slovních spojeních... Myslím, že už jsem toho napsal až dost...:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru