Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

OPILEC

27. 06. 2003
0
0
1086
Autor
Judas69

No... Za chvili mi konci semestr, takze na nejakou dobu prestanu otravovat.:o) Tak piste, piste kritiky, jsem na ne zvedavej a kazdy si vazim.

Cernou noci plizim se jak vrah,

v ruce sviram lahev skveleho vina,

prevazuji rucicku vratkych vah,

potapim se do rozkosi zenskeho klina.

 

V sebelitosti vyju na rozmazany pulmesic,

vlasy si vzteky trham z plesate hlavy,

jsem bez vyplaty a zase na mesic

a vzpominam na ty ukrutne bolestne zpravy.

 

Ztracim pratele i jistotu,

chlastem si kopu vlastni hrob,

u soudu urazim ctenou porotu

a nevim, kam az saha popraskany strop. 


Andulka
30. 10. 2003
Dát tip
opilec a skvele vino? opilec a zensky klin? alkohol jako utek pred sebou samym? Nastestni ten konec to postavil na nohy a diky za nej! Pises o opilci, pak pises v "ja" forme. Stalo by za to si stim trochu pohrat, podivat se na to s vetsi nadsazkou...:-)

No, to jsem psala v první kritice, že když budu vědět, že na to nejseš zařízenej, tak ti to odpustim. A nechceš to opravit? Jakože bych ti to přepsala... To jsem hodná! No, dobře, přečtu si to i tak.... Fakt mi to jde blbě číst, ale přelouskala jsem to a myslim, že by to potřebovalo víc úprav, než jen háčky a čárky :-)

Judas69
24. 07. 2003
Dát tip
Jojo, basne jso veci vkusu, dusevniho rozpolozeni a tak vselijak podobne. Prepsat mi to klidne muzes:o), nemam nic proti tomu. Jen aby se nestalo, ze neco pochopis spatne, jako jeden clovek, co si myslel, ze prikryvam svet cernou umelou hmotou, kdyz si precetl vetu: Noc prikryla svet cernym plastem:o). Jojo. Ja mazu, za chvili mi jede autobus do Cech...

Tak to už si to v Čechách opravíš sám a vyhneš se plastům :-)))))

No, ono kdybys tam napsal ty háčky a čárky, tak by se o tom dalo uvažovat!

Judas69
23. 07. 2003
Dát tip
Ja bych je tam napsal moc rad, jenze povaz. Na internet chodim do mistni knihovny, a tak sem nemuzu instalovat zadnej software. A nemecka abeceda proste hacky a carky nezna... Taky me to stve, ale na druhou stranu si rikam, ze to neni zas takova vada. Clovek nad tim musi alespon nekdy premejslet, kdyz uz ne kvuli obsahu, tak alespon kvuli chybejici diakritice.

Judas69
22. 07. 2003
Dát tip
Hoky, vazne me prekvapujete. Zjevne ve vas nechal ten muj vytvor hluboky stopy odporu, ale i tak je to skvely, kazda reakce je dobra. Jinak nevim, jestli nekdy nekdo psal basen nalitej, ja jo, je to sranda, kdyz to po sobe pak clovek rano s trestici hlavou cte. Biologii na me netahejte, chtel jsem sice bejt doktor, ale nakonec jsem rad, ze jsem se s anatomii a chemii a podobnejma vecma mohl rozloucit. Es lebe Germanistik!!! Jinak zadny strachy, nejak me presla inspirace a nic nepisu, z cehoz vyplyva- nic podobneho se tu ode me nevyskytne, mozna az zase budu v deprssich, ale o chlastu to nebude. Nejsem zadnej notorik.

Ty jsi ale žádostivej. Ty asi ani nevíš, kam až sahá popraskaný ret, potápko. Tvé oxymoróny jsou velmi slabé, Metafory skvrnité jak pardál tyf A stamina k smíchu. Jdi do hostince a spi a odpočívej aspoň dva dny. Pak jdi na trh a kup zelený meč.

Nemáš ty něco společnýho s Adonisem???

Ne. Ale chtěla bych.

Tak velké ego jako on teda nemám...

No, on by napsal: Jdi do hostince a po celou dobu, co budeš pít měj svůj obří penis položený na stole. Potom dva dny odpočívej. pak jdi na trh, kup mango a používrej ho jako pochvu. Potom odpočívej tři dny. Pak jdi do lékárny a vyleč si vyrážku..... trošku mi ho to připomnělo, promiň :-)))))

bravo!!!!!

Promiň, ale já vůbec nebudu kritizovat něco, co nerespektuje základní pravidla českýho jazyka. Pouze pokud bys mi řekl, že ten semestr ti končí v Dallasu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru