Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Blázen

05. 07. 2003
1
0
1086
Autor
Tristram

Je to také část textu písně, a mne.

"Hej! Blázne!tvá tvář se smutně kloní...proč tvé oči slzy roní přes zamžená víčka...jak když dívce ztěžknou líčka tvá duše křídla láme...snad i přes tu bolest vryj nám do paměti, proč Tě tady máme!"
sgt_Hakon
23. 12. 2003
Dát tip
hele možná jsem divnej.. ale asi bych to rappoval.. takhle: Héééj! Blázne! Tvá tvář se smutně kloní.. proč tvé oči slzy roní přes zamženááááá.... víčka! jak, když dívce ztěžknou líčka... tvá duše křídla láme.. snad i přes tu bolest , vryj nám do paměti proč Tě tady máme!" :)))) Tip líbí námět 7/10 (jindy dávám typy až od 8/10 nebo 9/10 ale tady je to takový fajn.. a až při tom když jsem si to rappoval, tak jsem vlastně pochopil vo co go...

Tristram
23. 12. 2003
Dát tip
:)) no a kdybys věděl že v tý písničce to vlastně říkám jako polorap:o))) jen trochu jinak frazování, díky:o)

sgt_Hakon
23. 12. 2003
Dát tip
jj no problem...

remik
19. 07. 2003
Dát tip
Zvlastne prijemny a krasny.Perfektni dilko.

Gabriel
17. 07. 2003
Dát tip
Jo líbí se mi to . Hlavně ta pointa. Taky jsem pěknej blázen. Rád bych si to poslechl jestli je to píseň. *

Tristram
17. 07. 2003
Dát tip
GABRIEL: Je to kousek písně, je to napůl recitativ,ale vyzpívává se tam melodie..mne často něco napadne, a vychrlím to ze sebe na papír a pointu si uvědomím většinou až potom..nějak na mne přijdou slova..a až pak mi to dojde..a stejně tak i s tímhle textíkem...oblíbil jsem si ho. A poslechnout? no, tak to se dá, pokud se někdy dokopu k tomu abychsi sjednal koncert...(v Praze)..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru