Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Horečka

15. 07. 2003
1
0
1193
Autor
ManonLescaut

Představ si ten pocit. Znáš ho, ale neumíš si ho hned teď představit. A najednou je tady. Vtírá se nejdřív nevinně, pomaloučku, ani ho nezaregistruješ. Ano mluvím o vážné věci, jako je mít horečku v době, kdy ostatní běží z práce k vodě. Opalují se, hrají plážovej volejbal ( kterej já tak zbožňuju )nebo se proste jen tak cachtají ve vodě. Mluvím tady o nespravedlnosti. Vím pro někoho banální věc, ale pro mě životně důležitá. Propásla jsem díky té potvoře i své teprve třetí rande v životě. To se prostě neodpouští. To té holce nedaruju. Bude pykat. Začnu ji nejprve jemně trápit čajem s rumíkem, poté trochu přitvrdím. Nasadím Nurofen a podobné ksindlíky a jedy. Však oni ji zvládnou zkrotit. Držte mi palce.A jděte se koupat.
Jakubisko
26. 09. 2006
Dát tip
No tak tohle naštve...:o) Jinak rum + nurofen je vážně smrtelná kombinace :)))))

clovrdik
17. 10. 2003
Dát tip
:-))) čaj s rumíkem a pak přitvrdíš :-)) jsem se těšil na nějaký silnější pití a ono zatím jedy :-))

Jděte? - tak já teda jdu do sprchy. Přečti si to po sobě, je tam chyb jak máku.

T_O_M_
16. 07. 2003
Dát tip
tak to je dobré :-) Zrovna minulý rok mě přemohla angína taky v červenci - vyjezdil jsem si jí na motorce... :-) Myslím, že tip si zasloužíš.

Dash_707
15. 07. 2003
Dát tip
:)*

Hester
15. 07. 2003
Dát tip
Teda na horečku v horku rumík... tady bude někomu blbě :-) Držím palce, ať je líp!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru