Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nevěřím...

17. 07. 2003
2
0
920

I kdybys snad tisíc krát řekl: "MÁM TĚ RÁD",

sklopím oči a řeknu: "KDO NAUČIL TĚ TAK KRÁSNĚ LHÁT?

I kdyby na popravu mě vedli a slibovali celý Řím,

já hrdě zvednu hlavu a řeknu: "KLUKUM NEVĚŘÍM!!!


gho_st
23. 02. 2004
Dát tip
škoda té ztráty naděje. ale rozumím ti.

kaktusik
17. 07. 2003
Dát tip
.. sklamanie často vedie aj k nesprávnemu záveru .. svet je predsa široký .. a ľudí v ňom plno :-) .. určite raz nájdeš ..

Tristram
17. 07. 2003
Dát tip
Smutná_duše:víš, ono je tomu někdy krásné věřit..ten kluk tomu leckdy v té chvíli také věří..a dost často tomu věří i potom..a už mu to zůstane... je to pěkně zveršované, jen mi tam nejde moc třetí řádek do rytmu..snad by bylo lepší něco jako "kdyby mě na popravu vedli.." případně" i kdyby mne na popravu vedli" pokud máš záměr aby začínal první a třetí řádek stejně..ale nechci do toho moc mluvit..jen, jak bych to napsal já,..(jen by mě to samozřejmě dřív muselo napadnout a nevím nevím..to by se asi jen tak nestalo:) čím to? asi že jsem kluk? kdepak...mám jinou cestu života, a vede mne jinam..napadají mne jin myšlenky při jiných situacích..s jinými lidmi...prožívám to jinak...já tomu raději v té chvíli věřím,a rad..je to mnohem krásnější nechat se, byť jen na okamžik, unést bláhovou touhou...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru