Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Anekdota

17. 07. 2003
5
0
1676
Autor
Perchta

Protože já, pro tu svou nesmiřitelou hloupost jsem ji už nikdy neuviděl. Jan Saudek

 

   Max je stále ještě ženatý se svojí první ženou Aténou. Je to totiž i jeho druhá žena, vzal si ji znova v minulém roce, aby nepřišla o svou dobře placenou práci v jedné americké firmě. Teď se prý chce už rozvést napořád. Aténě se to nelíbí, má sice plno milenců, ale na Maxe žádnej nemá, ani v posteli, ani jinak. Maxe jí vždycky všechny holky záviděly. A to je pro ženskou pocit k nezaplacení. Aténa se rozhodla, že se zkusí s Maxem domluvit po dobrém:

 „Řekni, prosim tě, Zuzaně, ať už o těch druhých milenkách nepíše.“

„Nemůžu jí to říct, nebavíme se spolu o tom.“

„Tak jí to zavolám sama.“

„Ať tě to ani nenapadne. Akorát o tom napíše povídku. Jí to taky není příjemný, ale píše to, protože je to pravda. Dělal jsem to kvůli sexu, ty jsi se mnou spala jednou za měsíc, nemiloval jsem tě, jsem normální chlap, potřebuju to každej den. Udělali jsme chybu, že jsme o tom nikdy nemluvili. Čtyři roky jsem nespal s žádnou, myslel jsem, že už nebudu mít žádnej sex. Děláme to spolu několikrát denně a jsem úžasně spokojenej.“

„Zavolám jí.“

„Nedělej to.“

„Já už to nevydržim.“

„Řekne ti, že to bude takový, jak to budu chtít já.“

 


Žíně
26. 09. 2003
Dát tip
drfaust: Víš, co jsou to smíšený pocity? To je, když tvoje tchýně padá s tvým novým autem do propasti.:)

drfaust
26. 09. 2003
Dát tip
:)))

drfaust
17. 08. 2003
Dát tip
:-()

Perchta
17. 08. 2003
Dát tip
a to je co?

drfaust
17. 08. 2003
Dát tip
To je úsměv i trpký výraz zároveň... někteří tomu říkají smíšené pocity... se týká toho děje

Perchta
17. 08. 2003
Dát tip
aha, dík, tak to je život sám

fermosa
05. 08. 2003
Dát tip
každej den je normální? :o)))) A nejsi Ty, Perchti, náhodou ta Zuzana?

Perchta
05. 08. 2003
Dát tip
Musim přiznat, že se svým životem trochu inspiruji, ale není to můj skutečný příběh, můj vlastní příběh je mnohem drsnější. Jsou to jen takový střípečky, a lakuju je na růžovo. :)

Perchta
25. 07. 2003
Dát tip
Děkuju, milí kritici.

Marthin
24. 07. 2003
Dát tip
A ona o tom napíše povídku....pěkně..:-)) Furt se mi vybavuje jakési nařčení ze sexuální nedostatečnosti..;-)

Humble
22. 07. 2003
Dát tip
Perchta: Bavíš mě čím dál víc. Dílo: *** Kritiky: mňamňamňam Cirilla: "jsem normální chlap, potřebuju to každej den." - vidiš, je to ouplně normálňý :o)))

Cirilla
22. 07. 2003
Dát tip
No já voubec nic nenamítám :)))

Lu_Po
18. 07. 2003
Dát tip
aha

Perchta
18. 07. 2003
Dát tip
Max to nemá lehký, každej den ho uháněj desítky žen, politujte ho :) Prozradim vám kousek pokračování, Zuzana si přála vědět, který to byly, který doopravdy uspěly, Max si myslel tak třicet, pak začal počítat, no a ještě pořád se nemůže dopočítat, je u 162 a to jsou jen ty, co zná jménem a příjmením, co ty ostatní, celý ty roky chodil pořád do bordelů, hlupáček si myslel, že ty se nepočítaj. Asi že to není sex nebo co. Díky, že mě čtete. Psát tuhletu červenou knihovnu je moje nejmilejší relaxace.

Žíně
18. 07. 2003
Dát tip
:-))) A počítá do toho taky ten virtuální a telepatickej sex, nebo jen ten kde se musí namáhat? :-))

Perchta
18. 07. 2003
Dát tip
Víš, Max má telepatickej má jen se Zuzanou, no ten virtuální i s jednim chlapcem, co se vydával za Zuzanu, taky veselá historka, už se těšim, až to napíšu jako povídečku, ale stejně je to jenom dva, to v tom celkovym počtu nehraje roli :-)). Navíc, tohle zrovna ví Zuzana úplně přesně, na to se nemusí ptát.

Žíně
18. 07. 2003
Dát tip
No náhodou ten virtuální sex s chlapem moh bejt nejúžasnější, protože jen chlap se může do druhýho chlapa pořádně vcítit. :-)))

Perchta
18. 07. 2003
Dát tip
On si to taky Max užil, trvalo to tři hodiny :-)) Zuzana se mohla strhat smíchy, když se to dozvěděla, von Max teplouše nesnáší.

Žíně
17. 07. 2003
Dát tip
"...., jsem normální chlap, potřebuju to každej den." :-))) Max je úplně normální......nadsamec.:-)))) Ale to se mu to kecá, když to dělá jen telepaticky.:-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru