Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lízat sůl

25. 07. 2003
3
0
1520
Autor
Perchta

Trochu filozofie :-)

   "Právě jsem se rozešel se Zuzaninou šéfovou Lili," říká Max ve tři ráno Romanovi.

"Proboha, vy jste spolu chodili?"

"Posledních pět let už jsem spolu nespali, ale scházeli jsme se na různých večírcích a povídali jsme si spolu. Seznámil jsem se s ní na jednom mejdanu, když mi bylo 19. Bylo jí asi 40. Vzal sem ji do laborky, položil sem si ji na laboratorní stůl a udělal jsem jí to pusou. Poprvé v životě měla orgáč. Jel jsem s ní pak na dovolenou do Bulharska, byla tam s rodinou, chodila za mnou do stanu každý den. Ve slabý chvilce jsem jí řek, že miluju Zuzanu. Jezdili jsme pak spolu na dovolenou celej život, naposledy před pěti lety. Až před dvěma dny mi došlo, že udělala Zuzaně ze života peklo kvůli mně. Zuzana chtěla jít pracovat do úplně jinýho oddělení, ale zaměstnala ji nakonec Lili. Zuzana neměla tušení, že jsme milenci. Lili ji šíleně týrala, všichni to věděli, ale nenašel se nikdo, kdo by jí pomoh. Před rokem jsem za ní byl a řek jsem jí, že se se Zuzanou oženim a že z ní udělám bohatou ženu. Netušil jsem, že se v šestnácti živila jako kurva. Dožralo jí to. Celej rok se snažila Zuzanu vyhodit a dneska jí napsala výpověď. Řek jsem jí, že když ji neroztrhá, zrušim její oddělení. Roztrhala ji a požádala mě o ruku. Pohádali jsme se, tehdy bych si ji bejval vzal, ale vadilo jí, že miluju Zuzanu, teď už ji nechci. Nepochopila nic, nepochopila, že tehdy jsem ani nedoufal, že bych moh někdy mít Zuzanu.

   Mám už jen jeden problém, jestli jsem pro Zuzanu dost dobrej v posteli. Měl jsem tisíc žen, já vim, ale něco ti ukážu. Nafotil jsem Zuzanu, když to dělali s Kryštofem. Dělali to tehdy spolu skoro pořád. Měla tři malý děti a někdy strávili celej víkend v posteli. Chodili jsme se na ni s bráchou dívat do protějšího domu, je lepší než jakákoliv profesionálka. A to měla jenom dva chlapy. Je to lepší než porno, viděl jsem toho hodně v různých časopisech a ty holky maj v obličeji strach, Zuzana se na každý fotce usmívá, vždycky se jí to líbilo. Nejdřív jsem měl jen dalekohled, ale pak jsem si koupil teleobjektiv."

"A co budeš teď dělat?" ptá se Roman.

"Nevim, doufám, že mi nějak pomůže."


Perchta
27. 07. 2003
Dát tip
Název jsem si půjčila od Pišty, zdál se mi takovej vystižnej, v tý básničce bylo něco jako: "zvířata táhnou do vesnice lízat sůl. Připrav se naše milá"

Humble
25. 07. 2003
Dát tip
A opět výstižná kritika: :o)*

Žíně
25. 07. 2003
Dát tip
Celý příběh začíná jít do pěknejch obrátek. No to jsem teď na Zuzanu zvědavej. Nebude to mít, holka, lehký. A ještě ten Maxův rozvod.**

Perchta
25. 07. 2003
Dát tip
Děkuji vám, tohle bylo trochu méně stravitelné, uznávám, ale Maxův rozvod, ten se mi poved, při něm se směju, i když si ho čtu potřetí.

Dash_707
25. 07. 2003
Dát tip
:)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru