Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsem fakt impotent ?! - 1. část

30. 07. 2003
6
0
515
Autor
Kostěj99

No prostě někdy je situace, kdy zůstane rozum stát a tělo reaguje tak nějak samo. Ale co když nereaguje a nebo nechce reagovat. Ženská snů a absurdní situace, to je fakt námět, co myslíte?

"Hele ty si fakt impotent, blbečku," prohlásila a odplula ztemělým sálem.
 

Čtvrtá dekáda v životě každého chlapa je poměrně složitá. Každý z nás, že pánové, to už zná. Charaktery a životní zkušenosti vyprofilují z nás mladých a nadšených tahounů mladé společnosti občas opravdu úžasné kreatury.

 

Večer začal tak docela normálně. Opožděná večeře. Potomek v klidu přehrabuje vidličkou dávku nudných těstovin u sebe v pokoji. Kuchyň přetéká nádobím a pachy. V televizi poskakuje nějaký kašpárek a snaží se zaujmout tu osůbku, která mne ani nemůže vidět, jelikož doby vzájemné pozornosti umřely patrně s Gustávem Husákem.

 

Pokračování najdete ZDE


Milly
30. 09. 2005
Dát tip
Já chci pokračování! :-) -t-

IVANOL
30. 07. 2003
Dát tip
Tak mě se to dost líbilo, ale NESNÁŠÍM seriály. Napínání chudáka čtenáře je HNUSNÉ!!! Zavání to komercí, protože jinej důvod nevidím. A nekecej, že to pokračování teprve vymejšílíš! Jsem z toho NA NERVY! :-) pošli avízko na 2.díl, zatím jasný *!*

JASAN
30. 07. 2003
Dát tip
:-))))

fungus2
30. 07. 2003
Dát tip
Hm. Povedlo se!! TIP

Dash_707
30. 07. 2003
Dát tip
:)))*** T :o) líbí

Yossarian
30. 07. 2003
Dát tip
tip i když konec (zatím) chybí, ale klidně sis to mohl kromě svých www zkopírovat i sem, to přeci nevadí že je to dlouhý, stačilo by dvakrát kliknout..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru