Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co je to vlastně láska?

21. 08. 2003
1
0
735
Autor
Darling

Láska je úsměvů pár, Láska je od srdce žár. Láska,láska je i žal… Láska může být pár hloupých frází, Nebo také když ti někdo schází. Tak co je to tedy? Láska je že když tě potkám, Hned se sama sebe zeptám proč neviděla jsem tě dřív? Jak je možné,že mé srdce a duše Tě až teď vnímají, Že mé oči,se na tebe až teď dívají? Proč osud tvé srdce do cesty mi dal? Proč si se mnou takhle hrál? Proč osud je tak krutý,dělá si snad blázny ze mě? Proč musíme ty i já být každý z jiné země? Miluju tě! Ne,není v tom osud. Nic jsem na něj nesváděla. Až dosud… Ale co?Co je to tedy?A co je to vlastně láska? Láska je překrásný cit, Však nestačí o něm jenom snít. Lásku totiž nemůžeme jenom brát. Lásku musíme cítit a hlavně umět dát.


Darling
22. 08. 2003
Dát tip
Jasně že se nezlobím,je to první co jsem kdy napsala :o)

POMNĚNKAa
22. 08. 2003
Dát tip
!!!!

Opravdu je ti 14? No pak tedy smekám, slušně napsané, dobrá slovní spojení, snad jen - chtělo by to trošinku dopracovat, aby to neznělo příliš lacině. Trocha úderné poezie by se šikla, ale jelikož teprve začínáš, věřím že to přijde postupem času. Jen tak dál! :o))

ursi
21. 08. 2003
Dát tip
Připomíná mi to veršování do dívčího památníčku.

katugiro
21. 08. 2003
Dát tip
nestačí o ní psát básničky... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru