Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šlechtic

23. 08. 2003
6
0
1572
Autor
Perchta

Edovi

Naléhavé

Nečíst

Než Eda

 

Posílám ti pusu, Edo, ale malou, ale sladkou.

Brzi odepiš!

Čau

Ahoj Edo

Zúza

 

 

 

            Bylo jí šest a jemu deset. Přál si ji vidět nahou. Šíleně se styděla. Potom řekla, že teď už je jeho manželka. Udělal chybu, řekl svým rodičům, že ona je jeho budoucí žena. Odtrhli je. Změnili mu jméno i příjmení, jí také.

Když dospíval, řekl, že ji stále miluje. Řekli mu, že když se s ní vyspí, že ji vykastrují a že on bude mít tu nejlepší ženu a že se včas dozví, která to bude.

Tajně se s ní oženil. Tak tajně, že se to nedozvěděla ani ona sama. Koupil si ji od jejích rodičů za cenu jedné krávy. Potom se trochu omladil a šel s ní studovat vysokou školu. Nepoznala ho, ale šíleně ho milovala, on se tvářil, že tomu nerozumí. Řekla mu, že by s ním chtěla mít dítě. Řekl jí, že nejdřív je třeba zemřít. Pochopila, že má nějaký problém, asi se nechce ženit nebo nesnáší sex. Našla si jiného muže a řekla rodičům, že se bude vdávat. Rodiče řekli za jejími zády ženichovi, že jejich dcera je už vdaná. Zeptal se, jestli o tom ví, a když řekli, že neví, řekl, že v tom případě mu to nevadí.

Uplynulo dvacet let. Ona má tři krásné děti s někým jiným. Dodnes neví, že je vdána za šlechtice. Šlechtic už ví, že vyhrál. Její děti jsou i jeho děti. Možná je ještě panic, ale to vůbec nevadí. Všechno se jim splnilo, neudělali žádnou chybu.


Perchta
05. 10. 2003
Dát tip
Yossarian: posílám avi, tohle je první díl.

Perchta
05. 10. 2003
Dát tip

Perchta
26. 08. 2003
Dát tip
Edovi nezáviď, je to šíleně krutý.

Perchta
25. 08. 2003
Dát tip
Dash: ano anebo nee kdo ví hvězdičky těší

Žíně
25. 08. 2003
Dát tip
Jo jo, taky bych to chtěl tak umět jako Eda, když to už nejde jinak. Ale na to jsem moc racionálně přízemní. A proto taky na rozdíl od něj dělám jednu chybu za druhou. ***

Perchta
24. 08. 2003
Dát tip
Asi je to nad mý síly, i tkanička od boty může být otázkou života a smrti, a já to tam hned vidim, takže víš co, já to od tebe vezmu jako pochvalu - a je to.

Dash_707
24. 08. 2003
Dát tip
Tak jo...:o) :)))**

Téčko
23. 08. 2003
Dát tip
Pěkné, má to spád. Tip.

Perchta
23. 08. 2003
Dát tip
Nejradši mám, když mě čtete, dík.

Nostradamus
23. 08. 2003
Dát tip
dobrá feudální povídačka! :-))) **

ufff vždycky jsem si myslel jak moc velkej jsem zhulenec.Ale........no dobrá tip:o)))

Dobré, jen nechápu: "všechno se jim splnilo?" Jinak jsou tam fakt zajímavé věci: vykastrují ji, omladí se, tajně se ožení - opravdu zajímavé, fantazií si opravdu nešetřila ;o) Možná by to ale přeci jen chtělo učesat! :o)

Perchta
23. 08. 2003
Dát tip
Nostradamus: jo quentin: no dobrá :) Cornel: jasně, udělej REMIX, máš moje požehnání, dávám si tě mezi oblíbený autory

Perchta
23. 08. 2003
Dát tip
Cornele, no on ji chtěl za ženu a ona chtěla dětičkové a taky ho chtěla za manžela; všechno se jim splnilo. :)

katugiro
23. 08. 2003
Dát tip
líbí se mi, že se držíš svého stylu... :)

Perchta
23. 08. 2003
Dát tip
katugiro, taky jsem na to myslela, jenže ono to není plus, já asi nic jinýho neumim, našla jsem teď jednu svojí povídku, je stará asi 15 let, je to sci-fi a je úplně stejná, pořád řešim to samý, no horror

katugiro
23. 08. 2003
Dát tip
tak zkus napsat něco vyloženě banálního a jen dávat pozor na formu... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru