Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dizna_plus_t__o_m-poslední dílo

28. 08. 2003
12
0
1793

My(T__o_m a dizina) dnes naposledy píšeme na písmáka a jak už je naším starým zvykem budem tam mít spoustu gramatickejch chyb.

    Díla jsou smazána,nicky taky. To se ti ulevilo lyriku- doufám že si na nás, vlastně na mě vzpomeneš až pudeš na prvního máje na strahov. Znovu se chci omluvit za své někdější chování, protože tenkrát se poprvé objevili nějaká pravidla na písmáku. Ať to bylo jakkoliv nikdy jsem to nemyslel nijak vážně, i když jsem se choval jako zmrd, jenže někdo se teď chová jako trojnásobnej zmrd a ještě to k tomu myslí vážně.Nejen že se tak chová ale asi jím i bude. Komunisti sou holt občas zmrdečci. Jenže mě zas neberte vážně protože jsem notorik a fetáček.

                              Být či nebýt notorik a feťáček_?

                              Být či nebýt zmrdem a zmrdečkem?

Prostě až na pár věcí a na pár zmrdů tu bylo fajn. Mějte se hezky, a hovno v duši. 

      Kdo a kdo a kdo to je kdo ten písmák skurvil .................l***k

 


Bizkitfreak
01. 11. 2003
Dát tip
Ač nepříliž viditelně, omezení soudruha Lyryka se mě těžce dotýkají. Snad kvůli tomu, a možná i jedno kvůli čemu, TIP

hippiesanda
14. 09. 2003
Dát tip
No jo, ať je hodně týpků:-)*

Humble
02. 09. 2003
Dát tip
Viz nin ***

815_0
29. 08. 2003
Dát tip
* :..( Sakra sakra :-) Jestli má bej tohle mezi dílkama s nejvíc TIpama, proč se nepřipojit - stejně už si tady každej dělá co chce...:-)

815_0
29. 08. 2003
Dát tip
avi

*

**************

jo, taky hraju s vámi tu hru na nejvíc tipu!!! ještě uvidíte, jak umí být Kamenna_Tvar hravá!!! :o)))))))) P.S.: jinak mě to mazání děl taky přijde trošku neslučitelný s demokracií a svobodou projevu!!!

nin
29. 08. 2003
Dát tip
Kvuli těm svejm dřívějšim kouskum jsi mi zrovna k srdci nepřirost, ale myslim, že od nějaký doby ses choval normálně v klidu a na tvých dílech jsem taky nic pobuřujícího neviděla, takže na rozloučenou TIP!

Jerome
28. 08. 2003
Dát tip
* * * *

Pavson
28. 08. 2003
Dát tip
Jako součást občanské neposlušnosti ti dám tip. Prdel bude, až se s tímhle dostaneš mezi díla s největším počtem tipů. *

dík, prdel musí bejt

Jé, hoši, vy taky? I dvojkilový hovno je pryč? Jakožto smazanej redaktor - teda, pardon, podle soudruha Lyryka jen dočasně pozastavenej, protože zlobil - vás nemůžu dát do Výběru, ale tipa naštěstí ještě jo. :o) *

Pavson
28. 08. 2003
Dát tip
Pytloni, doufám, že ti nezabili Dejdara. Jestli ne, je třeba sem zajít dát tipa.

Ne, Dejdar mě už sral, nechtěla jsem tady komunikovat s lidma pod jménem šašoura z komerční TV. :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru