Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

www.epika.cz

02. 09. 2003
0
0
1339
Autor
Jan1

Zdravím.

Rád bych upozornil na literární server www.epika.cz , který pravděpodobně bdí ve stínu. Možná by stále se na něj mrknout a třebas napsat co si o něm myslíte, dík. Honza


Humble
03. 09. 2003
Dát tip
Další je www.blueworld.cz - ten ale musí být mrtvější z principu, protože zveřejněná díla nejprve musí schválit redakce. V pátek má být spuštěn server www.pismak.net - tož huvidíme.

Ani jeden, Epika, BlueWorld... Nestojej zanic. ZAtím, co jsem tak koukal, kam se přestěhuji, se mi asi nejvíc líbí TOTEM, ale uvidíme, co rozjedeme:-)

Tak já buď na pismak.net nebo epika.cz . Totem zvažuju jako poslední možnost. Nevím proč se mi nelíbí, ale nelíbí.

Semipalakva
02. 09. 2003
Dát tip
mnho... mnoo... jsem zvyklej na písmák a ten server vypadá dost stejně jako písmák - nic revolučního a ta grafika je jak z 19.století... i když písmák grafikou taky neoplívá, tak zde není nic navíc, narozdíl od epika.cz.... takže epika.cz má před sebou dost dlouhou cestu, aby se vyrovnala písmákoj.... ba aby ho předčila... ales gute

Cirilla
02. 09. 2003
Dát tip
hm... znám ho a přijde mi to tam dost mrtvý... nicméně, taky možnost. :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru