Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A HURÁ NA TOTEM!!

03. 09. 2003
1
0
1156
Autor
swao

A NA TOTEMU TAM JÁ TO ZNÁM, AUTORY TAM MÁM RÁD.

VÁŽENÉ AUTORKY A AUTOŘI!! PÍSMÁK SE DOSTAL NA SCESTÍ. JEHO BUDOUCNOST SE NEJISTÁ ZDÁ. A TAK POJDME TVOŘIT TAM, KDE NA TO BUDE PŘÍZNIVÁ ATMOSFÉRA . TUDÍŽ NA VIDĚNOU NA TOTEMU!!


Orbi
05. 09. 2003
Dát tip
nebo na koníčky.. :-)

aramis
04. 09. 2003
Dát tip
Wiki tato sustava sa da dohromady tu alebo inde?

Wiki
04. 09. 2003
Dát tip
aramis ....možná někde jinde, uvidíme , co běh událostí přinese. rebecco.těžko můžeš být doma někde, kde tě nechtějí nechat dýchat. pro mě je doma Oldův Písmák - a tím mám na mysli hlavně ty úžasné lidi, kteří ho tvořili...

aramis
04. 09. 2003
Dát tip
suhlasim s rebecou som zvedavy, kolko pismakov sa vrati "z exilu" po case naspat sem, ked zistia, ze vsetko to nadsenie pre revoluciu sa vytrati po prvom probleme...

aramis
04. 09. 2003
Dát tip
... a ked hlavy trochu schladnu...

nin
04. 09. 2003
Dát tip
nesouhlasím s tímhle dílem, i když odcházím, nepřipadá mi košer propagovat tímhle způsobem na jednom serveru druhej proti němu... rebecca: nepodceňuj prosím lidi. já mám dost informací takříkajíc z první ruky a svoji hlavu. to, že tvoje matka něco podělala, nemá se mnou co dělat. nemám ráda, když mi někdo něco podsouvá. (mimochodem, můj strejda taky emigroval, do švýcarska. taky tu nebyl pronásledovanej. "jenom" se necítil svobodně. začal tam od ničeho, tvrdě makal, až si postavil vlastní malou jachtu a nevímkolíkátej rok na ní objíždí celej svět.)

Wiki
04. 09. 2003
Dát tip
aramis : ano, asi se někteří vrátí, určitě, ale někteří se URČITĚ nevrátí ....a tyhle budu nejvíc postrádat. věř mi, že nemluvím z nějakého náhlého afektu, je mi z toho hrozně smutno, |písmák pro mě znamenal moc...ale tentokrát jsou ty odchody jiné,.než v minulosti, bohužel ze zásadnějších důvodů... určitě by se lidi vrátili, kdyby se vrátil starý Oldův duch..... bez něho už to není ten Písmák, kterého jsem měla tolik ráda..

g_morr
04. 09. 2003
Dát tip
rebecco, to teda nevím, jakým pozlátkem jsem se nechal zlákat :))) pa, měj se tu hezky.

nin
04. 09. 2003
Dát tip
reb, četla, myslím, že jsem ti k tomu něco napsala. monty znám osobně devět let. to mi stačí. snažila jsem se s lyrykem komunikovat, ale už jsem vším naprosto znechucená. já jsem narozdíl od tebe byla blízko. těžko tě přesvědčím, ani nechci nikoho přesvědčovat, že tohle bohužel není žádná plánovaná akce. já za sebe vím a to mi stačí. je na každém, jaký si udělá obrázek a jak se rozhodne. bohužel jsem tady ještě nebyla, když proti tobě někdo brojil pro "porno" ve tvých dílech. mně totiž tyhle tvoje básničky připadaly nádherný a opravdický, vracívám se k nim.

anebo do prdele........

Ježišmarjáááááááá, zastavte tu lavinu a počkejte na pismak.net . Písmák má unikátní a skvělou soustavu autorů a je škoda ji ztratit.

Wiki
03. 09. 2003
Dát tip
Neboj, zase se dá tahle soustava dohromady, uvidíš :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru