Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nechci to tak

03. 09. 2003
0
0
1254
Autor
Petulka

Slova utkvívají ve stěně a já nejsem sto nic slyšet. Opět je to hádka...beztak kvůli nějak hlouposti, bezvýznamné kravině. Ale když se ti dva hádají, chovají se, jako by měli tím jejich řvaním změnit svět a vyřešit nějaký hlavolam, od něhož má každý z nich, když to tak kolikrát poslouchám, ten správný klíč...kdyby tak sousedi věděli, že dnešní nepokoj vznikl kvůli neumytému nádobí...nemůžu to už poslouchat. Beru nohy naramena a mizím z domu jako to nejtišší a nejmenší stvoření jaké jen může být. Přemýšlím, jaký bude důvod toho, že se ti dva pustí do mě, až se vrátím. Snad neumytá podlaha, nedoutírané nádobí, nebo že s nimi nejsem vůbec doma ? Nene, tuším, že dnes mají v plánu vymyslet něco, co tu ještě nebylo.

 


alex
21. 09. 2003
Dát tip
Petulko musíš to brát s nadhledem,víš? To je prostě úděl rodičů... Vždycky si najdou něco, co jsi mohla udělat lépe,rychleji,jinak... Ale zase na druhou stranu ke komu by jsi chodila pro pohlazení,či dobrou radu.

Duhovka
21. 09. 2003
Dát tip
Petulko... Uplne to chapu,ja to mam dom stejny.. Libi se mi, to prirovnani ZMENI SVET,je to fakt,ale tohle se i libi. Vis co si rikam ja kdyz me to pekne stve? takovou jednu besnicku,ja ti ji napisu,me pouze tak sned i Tobe Ne,neplac, az jednou prijde den, kdy na kusy se rozbije Tvuj zivotni sen. Zatni pesti a rekni, VYDYT SREPY JSOU STESTI. Hodne stesti...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru