Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zamysleni

04. 09. 2003
0
0
819
Autor
HurnikIlja

MILI mladi pratele

 

po svem navratu z dovolene jsem se, jak je mym zvykem probiral  odkazy na me jmeno na Internetu.Ke svemu nemilemu prekvapeni jsem narazil na serveru Pismak na jakousi diskusi, ve ktere je verejne hanobena ma osoba.Je pro me velkym zklamanim po me celozivotni pedagogicke praci, ze me takto ostouzi prave mladi lide,

kteri by meli mit s mym jmenem spojeny svoje prvni krucky v seznamovani s Pani Hudbou, a v cerstve pameti ucebnice hudebni vychovy na kterych jsem s takovou laskou a usilim spolupracoval.

Cely zivot pracuji s mladymi lidmi, kteri na me vesmes i po letech vzpominaji s laskou a uctou. Zasadne protestuji ptomu, abych byl jinyimi mladymi lidmi spojovan s tematy, jako jsou drogy nebo

pornografie, abych byl verejne nazyvan vulgarnimi vyrazy, a abych byl zatahovan do jakychsi diskusi jejichz smysl mi unika.

Jsem velmi dotcen a pobouren a zadam verejnou omluvu autoru zminenych vypadu, jinak zvazuji zalobu pro urazku na cti, ktera se bude tykat lidi zodpovednych za spravu tohoto serveru.

S pozdravem

 

Ilja Hurnik


ŽILETA
05. 09. 2003
Dát tip
Já to nebyla, ale jménem těch zlích dětí - Tak sorráč, Iljo.

Tak pardon.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru