Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Můj POKOJ

07. 09. 2003
1
0
810
Autor
Nicname

neni to próza sice ale já už fakt nevim jak to nazat další indispozice. to je o mě..o mém pokoji..o tom jakou mám v pokoji zimu:)Jak je pořád nudnej a stejnej , stejně jako já!

Dům a dveře. Světlo co svou sílou se brání. Dům a okna. (Pokoj bez dveří) však klika cvakla. Jsem doma? Jen já a teď i tma. Stíny na zdi jakási dohoda, hádka, rozpory s mým tělem. Doprava-doleva. Pokoj bez světla. Žádná škoda. Když už den, tak o tom že okna jsou malá a klika bez dveří cvakla. Minulost. Zívám..otvírám mrazák. Pokoj s kostkami ledu. Snídám pocity roztátého sněhu. Tvoje oči. Jak krásný je pokoj kam patřím. Nikdo to neví. Uklízím a není co. Prázdno a nekonečno. Jsem maniak  2 metry od stropu. Samota-nicota. Prázdný je dům a jen ten pokoj to cítí a jen on to ví. Je nesdílný a pořád stejný. Plný ticha. Žádný údiv. Je jako Ty. Můj pokoj a nikdo jiný, rozhlédni se trochu od dveří a trochu od okna. Doprava, doleva a dál. Můj pokoj a já.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru