Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přiběh na jedno písmeno

10. 09. 2003
0
0
2521
Autor
mistr

Omlouvám se všem co to budou číst, ale toto dílo jsem sprostě ukradl. Budiž mi omluvou, že jsem ho chtěl zařadit k sobě do klubu a nevěděl jak to udělat. Autorem je Alice Machová a to je vše co vím. Nevím kolik jí je ani odkud je, natož jak vypadá, ale psát umí. No posuďte sami

Petra potřebuje prášky. Potřebuje paralen plus. Paralen prodává pohledný Pavel. Pohledný Pavel přispěchá Petře pomoci. Petra pořád pláče, protože Pavel přišel pozdě. Přesto prášky pomohly. Pohledný Pavel přinese překrásný prsten. Potěšená Petra přikyvuje. Podává Pavlovi prst. Pak Pavel políbí Petru. Petra padá pod postel. Pod postelí přibylo prachu. Pavel podá Petře pronto proti prachu. Potom Pavel polije prostěradlo. Petra pláče. Pak pere prostěradlo persilem power perls. Pustilo. Petra poté políbí Pavla. Petra poté prosí : "Pavle, přestaň, pozor, příbuzní." Pavel přestane. Poslouchá. Petra pochopí podstatu políbení. Poté přestane přemýšlet. Pavel přikryje postel proschlým prostěradlem. Později představí Petra Pavla příbuzným. Pavel podepsal prohlášení papežovi. Petra podepsala prohlášení papežovi. Potom přibudou prťavý Patrik, prťavá Pavlínka příjmením Podlahovi po Pavlovi. Po Pavlově promoci. Prodají prťavý nábytek, protože potřebují prostorné pokoje. Pokoje patří Pavlovým příbuzným. Petra povídá : "Překrásné pokoje". Prťavý Patrik přikývne. Překrásné, prostorné pokoje poté patří Podlahovým. Poslední prťavec přijde později, protože potřebují poeníze. Pavel pročistí pokoje prontem proti prachu, Petra připravuje polévku. Překrásná pohoda! Přichází poslední prcek Pankrác. Pavel přenechá Patrikovi papírnictví. Petra přenechá Pavlínce překrásné prsteny. Pankrácovi přenechají prostorné pokoje.

 

Překrásný příběh přestal ... pá, pá, pánové


Prd porno.

park
10. 09. 2003
Dát tip
Beruška......... :-D

Litochowitz
10. 09. 2003
Dát tip
...zdá se mi to trošku moc vláčný a zbytečně prodlužovaný častým opakováním slov....

Ychtil
10. 09. 2003
Dát tip
Taky už jsem četl lepší.

Zly
10. 09. 2003
Dát tip
poměrně profláklý princip.. participovat písméno Pé. piroteskní pańáca pomocí předvedeného principu prodával pořady pitomcům prostřednictvím pokleslé pop-estrády/ jmenoval se Wimmer a zajela ho tramvaj/ je to chválabohu dávno

mistr
10. 09. 2003
Dát tip
Mě se to docela líbilo, ale skromně musím podotknout, že má Sonáta S je lepší. Jak říkám chtěl jsem to zařadit do svého klubu a tak jsem to tady zveřejnil, i když to není z mého pera.

Ok, ale další avizo už mi posílej, jenom když mi budeš chtít něco opravdu povědít. Ď.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru