Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

závidím poprvé

22. 09. 2003
1
0
526
Autor
Paci

ach jo :-) Matýsku

ZÁVIDÍM

- měsíci že svítí do tvého okna,
- botám které jdou vždy s tebou,
- větru co čechrá tvoje vlasy,
- rukavicim co tě můžou v zimě hřát
- ledu co v tvé dlani může tát.

holka mám tě rád.

puvodne jsem myslel, ze je to pro kluka, asi kvuli Matyskovi v prologu :o)

stoik
22. 09. 2003
Dát tip
Nad zlatem ztěžklým těžítkem teď sténá altka s dusítkem. A dívka znavená už z vína si žádá Lohengrina přes kapky na rtu. To zlato zmáhá mysl mou tak jak ve snu projdu tmou namísto jazzu Wagnera - - ta velkopanská opera - teď vládne naším časem. Pak kousek Sartra přidá splín dál pár Krylových Kolombín a splunutí je nadosah, už jen ten krkolomný svah, z umění ku lásce. Toť sen, s nímž ani ne moc krotce mě dolů, na zem, přímo z kotce, shodila už leckterá... Když z večera se první věta Ať z Bacha či od Bizeta rozezvučí éterem už s uměním se neperem. Vždy každá, sladká, krásná paní řekne: je čas k milování, ztlum hudbu, mysl, začni hřát Ač Wagnera mám vskutku rád, Valkýra je lepší živá; život zkrátka má svůj řád, k čemu řeči, je-li diva :-) Já se tady snad upíšu. Kluci, jak já vám rozumím a přece je mi líto, že to musíte prožívat znovu :-))))

aramis
22. 09. 2003
Dát tip
nooo ale nejak mi to nesedi... na moj vkus prilis priamociare... tak sa nehnevaj, ze bez tipu

Paci
22. 09. 2003
Dát tip
ne nezlobim se vážím si každého názoru. Bohužel teď nemá moc času hodnotit dílka jiných autorů ale jen co to půjde tak se na tebe "vrhnu" zatim ahoj

aramis
22. 09. 2003
Dát tip
uaaa vrhnes sa na mna :) snad to ustojim :o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru