Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska na první pohled? Neexistuje

01. 10. 2003
8
1
1832
Autor
Cheeky

I´m still waiting now...

Hodně věcí se zdá, že máme... a přitom je nemáme. Někteří věří v lásku, někdo ve zdraví... a to, co je pro něj nejdůležitější, většinou ztratí.

 

I já jsem věřila na lásku. Na lásku na první pohled. Denně na ulici pátrala v davu, nenápadně, kdo by se mi líbil. Občas jsm se setkala s nesouhlasem, vražedným pohledem, nebo úsměvem. Obojí jsem oplácela. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, nebo ne?

 

Nebyla jsem škaredá. Popravdě, byla jsem docela přitažlivá. Výrazný modrý oči, dlouhý hnědý vlasy... a hezký velký prsa, který bily do očí. V tom byl ten problém - kdokoli mě uviděl, pomyslel na sex.

 

Věřila jsem na lásku na první pohled. Už nevěřím. Neexistuje.

A co se stalo se mnou? Myslíte že jsem se zamilovala? Ne, nezamilovala. Odmítla jsem být chodící poprsí. Radši jsem umřela. Dobrovolně. Vykrvácela jsem. Ptáte jak se mi to podařilo? Zkuste si uříznout obě prsa a uvidíte jak dlouho vydržíte naživu.

 

Neexistuje. Láska na první pohled.


1 názor

neroušek
03. 10. 2008
Dát tip
Trochu pesimismu do mladých žil!*

Eva_S
22. 01. 2006
Dát tip
po začátku sem čekala něco jinýho a mile ste mě, slečno, překvapila....:))* (myslim že neexistuje....i když se někdo líbí, stejně de pak o to bližší poznání....může to bejt taky uplnej.......)

Eva_S
22. 01. 2006
Dát tip
po začátku sem čekala něco jinýho a mile ste mě, slečno, překvapila....:))* (myslim že neexistuje....i když se někdo líbí, stejně de pak o to bližší poznání....může to bejt taky uplnej.......)

Sandra
17. 04. 2004
Dát tip
existuje ... vím to ... :-)

Nicollette
27. 03. 2004
Dát tip
Božulánku lidi, nevim jestli sem vůbec můžu:)) ale je možný.... je možný , že sem lásku na první pohled zažila?.........je?:)) Hned nepoznáš, že je to láska... zpočátku zájem, potom se ti začne líbit..... kamarádství... dlouhé povídání, tajné kratičké pohledy.... pak si jednou rozpustíš vlasy a v jeho očích vidíš tichý úžas..... první polibek a stydlivá slůvka...................... ............ pak Ti odejde a ty zjistíš, že to BYLA láska... Takže, já asi něco takového prožila a ... jestli se někdy vrátí tak i doprožiju..........***

Cheeky
07. 02. 2004
Dát tip
Parricida: nestylizuju to mi věř :o)) mám náběh na čtyřky a to sem ještě nedovyspěla :o) já taky ne.. a proto asi neexistuje, protože všichni jsou záwislí na vzhledu... mírách...barvě...

Cecilie_1
04. 12. 2003
Dát tip
je to dost drsný, s pocity se plně ztotožňuji, i když takový problém nemám. Láska je nádherná věc, ale já osobně jsem se vdávala z obdivu a vážení toho druhého. Láska zmizí a nastane prázdno.

Pitbull
14. 11. 2003
Dát tip
Větší hovadinu jsem dlouho nečet Jen tak dál a zprudíš mě trvale

Abyss
03. 10. 2003
Dát tip
no je to good napad fakt dobry... presto nejak nevim.. laska neexistuje....

redscorpion
03. 10. 2003
Dát tip
***tohle je příspěvek jednoho mého katamaráda, kterému jsem toto dílko poslal*** Nazdar smuteční hosté, teda takovou nechutnost jsem už dlouho nečetl. Ne že by mi vadilo, že vykrvácela - ale uř...uř...uřřř - ne nedá se to ani napsat. To je největší hřích, kterýho se ženská může dopustit. Utěšuje mě fakt, že posmrtně to napsat nemohla, takže je to kec. Pravdou ale je, že ženský to nemají v hlavě v pořádku: když má malý kozy, má z toho mindráky, když má velký kozy (což je jistě reprodukční výhodou, že), má z toho mindráky, ženská se sebou nikdy není spokojená. Vždycky je moc tlustá nebo moc hubená a neustále si musí nějak doplňovat (zřejmě ucházející) sebevědomí. U chlapů jsem se s tímhle syndromem vyprchávajícího sebevědomí nesetkal. Já bejt ženská s velkejma dudama, tak bych si s chlapama hrál, až by se sami podřezali (třeba si uřízli vocas). No jo, bude se muset uklidnit pohledem na moje jpegy, abych věděl, že ne všem ženskej z velkej koz hrabe. Vilná víla,

redscorpion
03. 10. 2003
Dát tip
Můj osobní názor je poněkud rozpolcený (jak jinak), nicméně netuším proč, z toho živočišnějšího hlediska mě přitahují placky a od malička, kdy jsem poprvé uviděl Sinead bez vlasů ji považuji za symbol ženské krásy (-; Všichni ale víme, že sex a to ostatní jsou dvě různé věci. Nebo ne?

Cheeky
02. 10. 2003
Dát tip
REDHOT:zkus to ;) Fil: Víš hodně lidí se na tebe prvně podívá a nezamiluje se... nebo se zamiluje jenom do tvýho vzhledu. Takovýhle vztahy nemají cenu, ale často vydží víc než vztahy založený na penězích nebo lásce. Tyhle vztahy se často rozpadají s chátrajícím tělem ale často jsou štastnější a míň bolestnější než ty opravdový... ty prsa si zmenšit nenechám.. pořád doufám, že ji jednou potkám :o) Jinak vám děkuju všem za kladný i negativní ohlasy...

Fil
02. 10. 2003
Dát tip
Možná máš pravdu a možná taky ne. Každej totiž věříme v úplně jinou Lásku. Pro mě je ta moje jediná a správná a pro tebe zase ta Tvoje.Není ani lepší ani horší. nedá se hodnotit. ¨Každý má tu svoji.Moc se mi líbí to že si za tím stojíš-ten závěr to krásně podtrhuje....

redscorpion
01. 10. 2003
Dát tip
...no te je fakt super! DÍK*

Ladyss
01. 10. 2003
Dát tip
Trošku tvrdý, ale pěkný! Jen doufám, že tohle opravdu nemáš v úmyslu.

0/5 bez komentáře

Dash_707
01. 10. 2003
Dát tip
Rozhodně netradiční téma :o) fajn :)))***T

alim
01. 10. 2003
Dát tip
jeste, ze na ten ne prvni pohled,ale... nevim kolikaty , clovek muze verit a rict, ze laska existuje...jinak vystizne a pravdive a fain napsano ..libi..*t

Fil
01. 10. 2003
Dát tip
Zajímací! Já to sice vidím z opačné strany ptz. Já být zase klučina ne moc hezká a ono zamilovat (to ani ne, ale spíše se zakoukat) do nekoho hezkého problém není, ale "dostat" to zpět už je problém.A z Tvé strany. Nadneseně řečeno: Světu vládne sexismus! Je málo vyjímek, kteří se dokáží od toho odprostit a říci si, že vybírají partnera podle "vyšších" hodnot než je jen fyzis. Z mích úst to nemá až takovou váhu, ale když tento názor zastává někdo, kdo je všeobecně vnímán jako velmi přitažlivý pro okolí (v našem případě ty), tak já toho človíčka hned vidím úplně jinak, ví¨íce si ho vážím. Víc než těch ostatních. Neodsuzuji ty , kteří si hledají i podle toho, jak je ten druhý přitahuje i po fyzis, to je přirozené, ale posuzování, "zamilovávání" se v prvním bodě podle čísla poprsí.No , prostě já třeba ne Ale to teď vypadá jak nějaké moralizování na tohle téma, co?Nu nechám toho, to je debata na dýl a je to věc názoru. Spíš mám otázku, jak se chceš zamilovat do někoho na první pohled a nemyslet při tom na věci spojené se sexem. Ono oči nepoznají, jaká/ý je uvnitř. to si myslím u zamilování se na první pohled nejde. P.S. Ty prsa si nech zmenšit a máš to, či se zamiluj jinak než na první pohled!:-) No to jsem se zase vymáčkl,co?:-) Hezký den!

Abyss
01. 10. 2003
Dát tip
? :)

REDH0T
01. 10. 2003
Dát tip
...mám to tady rozebrat se svojí příslovečnou citlivostí ? :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru