Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svět naruby

03. 10. 2003
2
0
1021
Autor
Jokaste

Bezdomovec najde v popelnici místo své večeře mrtvé novorozeně a kousek dále, ve své honosné vile, čeká marně milionářská rodina na adopci.

Mému kamarádovi z Ukrajiny neprodají v jisté firmě notebook, ovšem mladíkovi z USA leze stejná firma slušně řečeno do zadku.

Vláda nemá peníze pro nemocnice, školy a další důležité instituce, ale sobě si platy pro jistotu zvedne.

Bulvár má pořád o čem psát, jeho redaktoři žijí celý život ve světě lží a přetvářky. Naopak když je novinář hodně dobrý, vždy se najde někdo, kdo by se ho rád zbavil. Natrvalo.

Můj přítel měl sen - studovat a žít v Japonsku. Byl strašně blízko...jenže nešel do posteles určitou osobou a cesta se nekonala.

Tak si říkám, zbláznil se svět, nebo jsem se zbláznila já?


Hmmm... Jsem potěšen, že se tu také někdo další věnuje aktuálnímu dění. Tvůj text (respektive téma) mě potěšil. Avšak je příliš povrchní. Chápu, že má za úkol jasně a zřetelně ukázat čtenáři, jak je to dnes s tím "prohnilým" světem, ale vyplatí se zastavit, a přemýšlet. Až poté něco napsat. Takhle text místy vyznívá příliš lacině. Ale jak jsem napsal, jsem rád, že zde někdo další píše o aktuálním dění...

Yossarian
04. 10. 2003
Dát tip
milionářská rodina nebude marně čekat na adopci dítěte - ty naivko nejenom bulvár má pořád o čem psát, a nemyslim si že by redaktoři žili celý život ve světě lží a přetvářky, celej život nikdo totiž nedělá redaktora bulváru ale nápad se mi líbí tip

katugiro
04. 10. 2003
Dát tip
je mi líto, ale takhle odnikud nikam mluví i lidé z KSČM :) odsuzujme Bushe, bulvár a nemravnost, je to tak snadné... svět okolo je špatný, že?

Duf
03. 10. 2003
Dát tip
Nehledej furt rodiče, co to špatně řídí a uleví se ti. Lidé jsou samostatní a řídí se svými zájmy. Neříkám že by se víc slušnosti nehodilo. :)

Abála
03. 10. 2003
Dát tip
To vypadá na spasitelský syndrom.

Abála
03. 10. 2003
Dát tip
To vypadá na spasitelský syndrom.

sicco
03. 10. 2003
Dát tip
aneb kterak jsme si stvořili peklo na zemi, jestli něco lidem jde, tak je to právě tohle

Yossarian
03. 10. 2003
Dát tip
svět neni hodnej, to je jasný

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru