Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zlý sen o čase

04. 10. 2003
4
0
1081
Autor
Mírotvůrce

 

Profesor Jones na své teorii času pracoval mnoho let.
"A nakonec jsem objevil klíčovou rovnici," řekl jednoho dne své dceři. "čas je pole. Tento přístroj, který jsem sestrojil, může tím polem manipulovat a dokonce je i obrátit"
Když mačkal tlačítko, vysvětloval: "Teď by měl čas plynout Nazpátek plynout čas měl by teď," vysvětloval, tlačítko mačkal když.
"Obrátit i je dokonce a manipulovat polem tím může, sestrojil jsem který, přístroj tento. Pole je čas." Dceři své dne jednoho řekl: "Rovnici klíčovou objevil jsem nakonec a."
Let mnoho pracoval času teorii své na Jones profesor.


čtvrtek
30. 10. 2004
Dát tip
nevím jestli si na to přisel sám, ale to je úplně jedno.. DOST DOBRÝ

Afranat
08. 10. 2004
Dát tip
Zasmál jsem se :) originální nápad

Heulwen
23. 10. 2003
Dát tip
Skvělý, originální *t

igyn
06. 10. 2003
Dát tip
tak toto dílko jsem kdysi našel někde na internetu (asi to bylo tu ale to už nevím jistě) a fakt hodně jsem se na tom smál. to bylo asi před dvěma léty. jednoho dne jsem si vzpomněl, že bych si to rád přečetl znovu. ale nevzpomněl jsem si, kde to bylo. tak začalo zdlouhavé (zběsilé) fulltextové vyhledávání. skončilo neúspěchem. a tak plynul čas. pomalu ale jistě jsem už na to zapomínal ale kde se vzal tu se vzal, byl tu šestý říjen 2003. velmi příjemné shledání. takže tady je TIP a já to mačkám to já a TIP je tady takže. shledání příjemné velmi ....

StvN
06. 10. 2003
Dát tip
Líbí. Připomíná mi to povídku, jak muž přistoupil ke generátoru náhodných časů a zmáčkl tlačítko a zmáčkl tlačítko a zmáčkl tlačítko....

sicco
06. 10. 2003
Dát tip
no ve svý podstatě by mluva onoho profesora vypadala ještě tošku jinak, ale budiš. mě se na teto práci líbí, že je v ní velmi názorně ukázano, jaké fatální důsledky by mělo jakákoli cesta časem. Pokud totiž člověk přistoupí na myšlenku, žeje tato cesta možná, musí neodmyslitelně dojít k závěru, že existuje nepřeberné množství alter¨nativních světů a tím spojených časových paradoxů. Z toho však vychází, že náš svět je ten původní a neměný, protože doposud k žádnému dokumenty doloženému zachycení časového paradoxu nedošlo. Nebo došlo? No možná je jim právě vznik této práce.

Určitě originální, ale ne už tak čtivé. Každopádně zajímavé.

Je to trochu o jazyku a o pískání v uších. Neobvyklá struktura, jako hříčka dobré, ale na větší dílka bych to rozhodně nedoporučoval :)

katugiro
04. 10. 2003
Dát tip
hezký nápad, nic delšího s tím udělat nešlo... :) * řekl bych, že je zbytečné zvýrazňovat "nazpátek", čtenáři nejsou idioti...

Smoon
04. 10. 2003
Dát tip
Nápadité....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru