Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Víla

03. 10. 2003
2
0
1245
Autor
Clarky

by Clarky =))

Tuším úplněk,

zírám z okna svého pokoje.

Před lesíkem, na palouček

dopadá světlo.

Měsíční.

Tančí tam překrásná panna.

Panna?

Chtěl bych tančit s ní.

Ve světle měsíčním.


Clarky
23. 07. 2004
Dát tip
díky vílo =))

říkám to furt.. víly jsou fajnatý... :-)))))

katugiro
08. 10. 2003
Dát tip
Morbid_Pimple: katugiro nebere ohledy na to, kdo je tu nový, i když i jemu se někdy vetřou do přízně různí nickové (od slova nick, nikoliv od slova nic :) ), na které se chtě nechtě dívá jinak... a nikdo jiný se neobtěžoval autora upozornit, že s dílem není něco v pořádku, až teď se tu diskutuje a vyhledávají se lepší místa - ovšem dát tip za jediné slovní spojení, to básničku dle mého názoru spíše degraduje Bizkitfreak: zbavení se klišé nemá proč být postupné, čím ráznější, tím méně z nich může něco zůstat a to, co by pak ještě mohlo jako klišé vypadat, autor snadno obhájí, rozhodně alespoň sám před sebou (to je najednou povyku kvůli jednomu črtu...)

Clarky
08. 10. 2003
Dát tip
Jo, chápu, jest to špatné dílko. Vynasnažím se býti lepší, ju?? Jo a díkys za tip Morbid_Pimple a samozřejmě Bizkitovi

....kaťáku!:o)) na mněs byl takovej hodnej:).... tady slečna sice napsala trošku ohranou věc, nicméně takovejch tu je, bizkitfreak to přesně vistihnul - nová většina - poměrů na písmáku neznalá - neví/nebere ohledy na to, že ono dílko bylo napsaný už buhvíkolikrát a že se tady za to děsně "rube". ....to, že si to vyzkouší nění až tak špatný, nebo jo? rozhodně to není hodno kritiky "a co z toho?"...páč to umíš fakt o moc líp... jenom si myslim, že to šlo podat trochu míň brutáálně:)), jako jsi to udělal u mně. *** k dílu| je to ohraná myšlenka...a není zas až tak dobře zpracovaná, ale vzhledem k délce pobytu:o))...a navíc za "tuším úplněk", za to si dovolim típ:)

Bizkitfreak
07. 10. 2003
Dát tip
Bláblá, morbid_pimple válí machry, říkal jsem mu, že jsi krásná

...hele, stírat mně, proč ne:-)....ale stírat mně před mejma vočima!!....nechci s Tebou nic mít!:-)))...náááhodou, to jsi sice řikal, ale takys' mně porát buzeroval-, mno, já budu rači potichu....:))

Bizkitfreak
07. 10. 2003
Dát tip
Jo, drž hubu a krok

Bizkitfreak
07. 10. 2003
Dát tip
Dělám si humor

Clarky
06. 10. 2003
Dát tip
Nevím co říct.. Clarky

Bizkitfreak
06. 10. 2003
Dát tip
Jú ár absolutly rajt, katugiro, ale zbavení se klišé je postupné... Přiznej si, určitěs kdysi taky něco klišózního napsal. Clarky je poměrně nová, nech jí.

katugiro
06. 10. 2003
Dát tip
já proti ní přece nic nemám... proti tomu dílku ano stála o názor :)

Bizkitfreak
05. 10. 2003
Dát tip
zakopl bych o ní udeřil se do hlavy padl a vílu vyplašil.

Bizkitfreak
05. 10. 2003
Dát tip
Celkem fajn, ale chtělo by to líp ukázat myšlenku. Jestliže se jedná o totéž měsíční světlo, měla bys ho stejně lámat do textu. V praxi by to možná vypadalo líp jako Tuším úplněk, zírám z okna svého pokoje. Před lesíkem, na palouček dopadá světlo. Měsíční. Tančí tam překrásná panna. Panna? Chtěl bych tančit s ní. Ve světle. Měsíčním. Nebo zlomit jako světlo měsíční, tj. dopadá světo měsíční A ty, katugiro, netančil bys s vílou?

katugiro
05. 10. 2003
Dát tip
takhle s ní tančí každý druhý, lámáním textu klišé nesmyješ...

katugiro
04. 10. 2003
Dát tip
a co z toho? :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru