Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Osud

05. 10. 2003
0
0
690
Autor
proudar

Nechtěl jsem odjed do Francie, ale musel jsem abych dodržel slovo, které jsem své bývalé přítelkini dal.Ještě tehdy kdy líbal jsem jí jen já sám.Říkal jsem jí, že jestli se jednou mezi námi něco takového stane, tak odjedu.Myslela si však, e to nikdy nesvedu.Na tohle jsem jí řekl, že jí z omylu vyvedu.Zabalil jsem si jen pár věcí a nedal jsem na žádné kecy.Pomohl mi v odjezdu je brácha Péťa a tak vydal jsem se do světa.Bylo mi jedno, že za dva dny jsou vánoce, už nedokázal jsem ptlačit v sobě své emoce.Když jsem jí před odjezdem ještě volal, řekla mi že se to¨všechno dí vyřešit líp.Já ji na to jen odpověděl, že takhle bude mít aspoň odemě klid.Myslel jsem že takhle dám už všemu na vždy zbohem.Jenže i ve Francii, Itálii,Španělsku a Německu jsem na ní myslel snad za každým rohem.Proto jsem se po týdnu vrátil, musel jsem se vyrovnat s tím, že jsem jí nadobro ztratil.
Barbar
30. 10. 2003
Dát tip
Cenné na tom je, že jsi pochopil důležitou věc: žádný problém nelze vyřešit útěkem. Problémům se musí čelit. :-))) I čelil problémům tak, že se k nim otočil zády. "Pokud jsou problémy už za mnou, jsem bez problémů" BARBAR :-)

_kxk
05. 10. 2003
Dát tip
Před myšlenkama se nedá nikde schovat....=:o/

Yossarian
05. 10. 2003
Dát tip
ty chyby ..

nelíbí...

proudar
05. 10. 2003
Dát tip
Pročpak se Ti to nelíbí.Vždyť je to ze života

Diana
05. 10. 2003
Dát tip
Myslím, že jsi popsal své trápení upřímně. Cenné na tom je, že jsi pochopil důležitou věc: žádný problém nelze vyřešit útěkem. Problémům se musí čelit. :-)))

Kytiii
05. 10. 2003
Dát tip
S Dianou souhlasím, ale za prvé bych vytkla hory těch chyb - nejen pravopisných, a za druhé mi to jako úvaha moc nepřipadá. Zajímalo by mě však, jak jsi své dilema nakonec vyřešil... Našla se jiná? Lepší?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru