Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kdo jsem ???

07. 10. 2003
1
0
831
Autor
PetrBouska

Jsem jen blázen, blázen co dýchá, žije pro něco jako je kousíček lásky, pro něco překrásného, pro nádherné city, které dokáží človíčka zcela ovládnout, které dokáží človíčkovi naplnit celý jeho život, jeho smysl, a dají mu cíl, cíl udělat šťastnými ty, které miluje, ty na kterých mu hodně moc záleží, ty s kterými sdílí jak své radosti, úspěchy, a všechno to krásné co k nim cítí a co s nimi prožívá ale i svá trápení ty které podporuje a kterými je podporován on, ty kteří s ním sdílí to co on s nimi, ty kterým věří a kteří věří jemu, ty před kterými nemá žádné tajemství a kteří nemají tajemství předním, ty s kterými sdílí nejen rozum ale i duši, ty s s kterými je šťastný i on.

 

Jsem holt naivní blázínek co v to věří a žije pro to. Co věří a doufá v něco co ani nikdy nepoznal, proto co se snažil rozdávat ale nikdo o to neměl zájem, co poznal a stále poznává především tu druhou stranu těchto citů a to zklamání v sám sebe, ublížení nejen sobě, ale i nechtěně těm ke kterým to nádherné cítí, tím jak moc to dává najevo, protože nedokáže tomu druhému lhát a přetvařovat se předním, a když už k někomu něco takového cítí je to obrovsky moc a bohužel napořád, napořád zůstane ten človíček zarytý v jeho srdíčku …

 

Jsem človíček co v sobě cítí tyhle nádherné city, ale zároveň cítí prázdnotu, samotu a úzkost. Človíček co si začíná připadat přebytečný a pomalu začíná přestávat věřit v to co věří a doufá v to pro co má jeho živůtek, který je jen plný proher, zklamání a duševní bolesti, smysl.

 

Jsem, ale jen naivní blázínek a snílek, snílek co už může opravdu jen snít své naivní sny, realita je jiná, jen bolí a začíná bohužel pomalu převažovat.

 

Jsem jen človíček na kterém nikomu nezáleží …

 

Jsem asi opravdu jen ten bezcenný a naivní blázen …

 


(dílo č. 1 napsáno koncem školního roku 2002/2003 ) nekorekturovaná - originální verze
camon
18. 11. 2003
Dát tip
Myslím, že jsme na tom stejně...

diakatana
07. 10. 2003
Dát tip
Ten konec je dobrej:-) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru