Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Insekticidy

06. 10. 2003
1
0
1356
Autor
Mírotvůrce

Jednoho dne přiletěli na Zemi mimozemšťané. Byli velicí asi jako dvacetipatrový dům a z části průhlední. Nejdříve vzbudili paniku. Všechny pokusy o komunikaci selhaly. Všechny pokusy o likvidaci selhaly. Řízené střely jimi prolétaly stejně tak jako nukleární hlavice či střely z kulometů.
Po několika týdnech ale většině lidí přestali vadit. Tou dobou se na venkově odehrávalo asi toto:
Bábi ležela naprosto s klidem na lehátku. Jeden z obrů zrovna šlápl na dům a většinu zahrady kde byla také babička. pes zděšeně štěkl, Mladý Harry trochu zneklidněl, ale když obr zvedl svou polohmotnou nohu, vše bylo jako dřív.
"Já nevím, co vám na nich vadí. Vždyť nám nic nedělají. Vyrábějí žluté mraky, no a co."
"Harry, co to tam děláš?" pokračovala.
Harry si sundal masku a přestal kolem sebe rozprašovat nazelenalé obláčky a odpověděl:"To ti mravenci v trávníku. Strašně mě štvou tak jsem si koupil insekticidy.
...
Po chvíli oba zděšeně vzhlédli na oblohu.

čtvrtek
30. 10. 2004
Dát tip
ano pochopil.. po druhém přečtení :)

natík
06. 10. 2003
Dát tip
no nejsem si jisty jestli ten konec kazdy pochopi ja bych ho napriklad prehledl nebyt toho ze jsi mi o nem nevykladal. mozna trosku vic rozpracvat. jinak napad dobrej

StvN
06. 10. 2003
Dát tip
Jsem si jistý, že každej inteligentní čtenář konec pochopí. Dobrej nápad. Jsi trochu minimalista, ale jako trénink dobrý.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru