Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Víčko, anebo špunt???

08. 10. 2006
2
0
1271
Autor
UchoVoko

Jestli někdo odmítáte trochu vulgarity, tak raději nečtěte. Díky. A pokud někoho pohoršuje nádpis, ať mi to taktéž promine.Díky numero 2

Onehdá jsem nastoupil do vlaku. Když jsem hodlal vstoupit do kupe, tak se dveřmi vyvalila slečna kolem dvaceti a chtěla vystoupit. Tak jsem jí uvolnil cestu. Nesla si nějaké sešity, nebo skripta, či co. Jakmile jsem vlezl do kupé, tak jsem si všiml na podlaze pod oknem bílého válečku. Koukal jsem na něj asi z jeden a půl metru a připadal mi jako víčko od fixky. Tak jsem na tu slečnu zavolal, jestli ho neztratila. Ona se vratila, koukla na něj, pak na mě a začla se smát a se smíchem vystoupila. Když jsem při bližším průzkumu (nikoliv dotekovém) zjistil, že je to tampón, tak jsem byl moc rád, že v tom kupé nikdo není. Takhle je ten můj trapas jen mezi ní a mnou - jo a mezi Váma:-)

I když po pravdě řečeno, jak mám tušit, že to někdo pohazuje po vlakách, že? Jako malej jsem neměl rád, když mne mamka posílala koupit tyhlety nezbytnosti každe ženy z "civilizované" části světa. Už jsem z toho vyrostl a teď dokonce chodím na gyndu. Občas mne osoba X požádá, abych jí vyzvednul recept na takové Ty jiné nezbytné věci, každe ženy z "civilizovaného" světa.

Pořád se něčemu učíme, že? Já se naučil tohle: ve vlakách radši vypínám fantazii a spolehám se jen na fakta.

 


Lihomerka
10. 10. 2003
Dát tip
hmm, a nechtel bys taky nekdy zaskocit za me na gyndu? at uz pro leky nebo na prohlidku? ... :o]

parallelka
08. 10. 2003
Dát tip
´jako malej jsi to chodil nakupovat???:))) teeeda...ty jsi mel zajimavy detstvi:))

Drozzd
08. 10. 2003
Dát tip
To se mi líbí, TIPuju... jo a propo, nechceš se stát členem našeho klubu Stupidní, zvrhlá a odporná dílka? vytváříme elitu a ty se mi setsakramentsky líbíš:)

Bobísek
08. 10. 2003
Dát tip
:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru