Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Magumba - černá perla

Výběr: Print
09. 10. 2003
18
0
2313

Na hladině zuří bouře, ale v hlubinách pluje korejská ponorka třídy alfa. Kolem ponorky pluje plankton. Černé perly dávají mé duši poznat rozkoš a mému tělu poznat touhu, jemu vlastní.

Kolem kořene penisu jsem si omotal černou izolační pásku na znamení smutku. Jedu na gigantické lodi napříč oceánem. Nade mnou se vznášejí bílá oblaka a nachově rudé nebe zahaluje horizont.

Za zvuku bubnů a divokých tonů píštal a tamburín ke mě přistupuje černá samice - má otrokyně  jménem Magumba, ale já jí říkám Jana. Obrovské tetované prsy s velkými dvorci a ostrými hroty bradavek se přibližují k mému touhou zmučenému tělu. Já však jím švestkový koláč a horké máslo mi teče po bradě, hrudi a kape mi na penis. Magumba tře můj máslový penis mezi svými masitými prsy s mateřskou něhou. Její doširoka rozevřená ústa s tlustými rty, vydávají hlasitý toužebný řev, nesoucí se nad vodní hladinou do veliké dálky.

Magumba mě zdvihá nad hlavu a vítězoslavně mě nese k slaměnému loži umístěnému na přídi. Sedá si na promazaný tlouk a drtí jej celou svou vahou. Pot jejího nemytého těla se mísí s vůní myrhy a vonných olejů. ,,Nechám tě zbičovat Magumbo!". Prso velikosti geneticky upraveného hroznu mi ucpalo má ústa a já sál a sál s nenasytností vlastní hladovému kojenci.  Sprška slané mořské vody dopadla na naše těla propojená v jedno jak klubko jedovatých hadů. Její pot se smísil s mým a já zase vím, že dnešní den nikdy neskončí. Magumbu - Janu jsem získal v její vesnici, výměnou za sadu ostrých nožů.


solomon
31. 05. 2006
Dát tip
moc pěkný*

sidonia
31. 05. 2006
Dát tip
opet avi:))))))

Barusha
02. 12. 2005
Dát tip
tak to je hodně slušný....kápnul jsi mi do noty...a nemyslím,že bys byl úchylák,to jen "puritáni",co si ho doma honí a slintají nad tvým dílem nejsou schopní vytvořit nic lepšího,tak si aspoň vylejou city....

:-))) já si nemůžu pomoct..... :-))) úsměv....úsměv a ještě jeden...:-)))

ssaamm
27. 09. 2004
Dát tip
*****+t

sidonia
02. 04. 2004
Dát tip
ježkovy zraky....:)) heh, *t

romale
25. 12. 2003
Dát tip
Plytkost, všide samá plytkost, patetická plytkost, není-liž pravda!

Evička
21. 10. 2003
Dát tip
Samozřejmě, že máš právo na kritiku a také tu stojí "Autor u tohoto díla stojí o hlubší kritiku"! Jan Kollár měl pravdu s oním bláznovstvím. A první kroky v psaní veršíků většinou jsou jistým druhem bláznovství. A nohy jsou necvičené. A od toho jsi tu třeba ty, abys svou vhodnou kritikou nasměroval autora - buď ke zdokonalení tvorby, pokud věříš, že má talent, nebo ho odrazoval a přiměl k pěstování králíků apod. Ale pohled, i když znalce, je jen subjektivní. Co se jemu nelíbí, může znamenat jistou hodnotu pro mnoho jiných (i nakonec viz Adonis). Pro mne má hodnotu každá báseň, kde najdu alespoň jednu zajímavou myšlenku, slovní spojení, metaforu. Tudíž jsem přesvědčena, že většina básní na Písmáku právo na existenci má. Nehledě na to, že většině zde přispívajících je jistě psaní potěšením nebo léčbou duše. Je to přece místo amatérského umění či neumění? Ale možná, že se mýlím...

815_0
17. 10. 2003
Dát tip
Povedený :-) TIPík :-)

Vyjan
14. 10. 2003
Dát tip
Evička: Tento server je už většinou jen samá zábava a srandičky a kvalita žádná. Myslím, že Písmák je především literární server, ne kabaret. Vskutku, zábavy je taky třeba, ale na skutečně vážnou, vážně dobrou poezii tu člověk naráží jen pomálu. A literární mělčiny nám "ponorkám" nesvědčí. Vázneme na nich. A ještě k té zábavnosti. Máte asi velmi nízké nároky na zábavnost. Adonis je rutinér. Hází vám to, co už tolikrát zabralo. A vy mu to žerete jak hladové ryby...

Evička
14. 10. 2003
Dát tip
Ano! Život je v podstatě plytký! Lidem stačí málo! Chléb a hry! A sex! Toť (krutá) pravda! - Ale myslím, že na této adrese právě samá zábava není, většina - i teď - se tu snaží vydat to nejlepší, co v nich jen - je otázkou, co opravdu dobré je! Ale snaha určitě je (jsem ale na od konce srpna na Totemu, sem jen vítám jako host! A i Adonis má právo na literární život - zdá se, že psaní, ať je jakékoli, mu je potěšením i potřebou! Tak proč by nepsal! Mne neuráží!)

Vyjan
14. 10. 2003
Dát tip
Evička: Život nemusí být plytký. Záleží na lidech, kteří ho žijí. Nezpochybňuji Adonisovo právo na psaní. Neřekl jsem ani v nejmenším, že by se mu to mělo zakázat. Napsal jsem jen to, že píše špatně. Ať si píše. Ale stejně jako on píše o pičách, já můžu napsat, že píše pičoviny. To je zase mé právo na literární život a na literární kritiku, o niž Adonis, jak vidím, stojí. Pokud jde o to, že se každý snaží ze sebe vydat to nejlepší, co v něm je, podotýkám, že by to třeba mnozí měli zkusit v jiném oboru: třeba by ze špatných básníků mohli být skvělí pěstitelé králíků nebo fotbalisti. Můžu ocitovat klasika Jana Kollára: "Bláznovství jest chtíti nemistrovnou/ rukou měřit běhy měsíčné,/ jako k plesu nohy necvičné/ pokoušeti pro pochvalu skrovnou." Obávám se ale, že velectěná zdejší společnost podobné poezii nebude rozumět. A tedy končím.

MCMLIII
13. 10. 2003
Dát tip
V jednom z filmů ze série Četníků.... vystupovala černošská policajtka jménem slečna Magumbová

Vyjan
13. 10. 2003
Dát tip
Jazyk otřesně nudný, suchý. Tematicky i obrazově nenápadité a odvozené. Snaha o provokativnost vyčichlá. Jediné,co je v textu vskutku toporné, je větná syntax. Líbivý kýč pro prvosignální potěchu nenáročných nonkonformistů. Printovi se divím za jeho nevybíravý výběr.

Evička
13. 10. 2003
Dát tip
Děkuji V.- nenáročný nonkonformista!Pěkné! Sešli se tu dnes samí dobří vtipálci! A láska je láska....a zábava je zábava! Té je také třeba....v těchto vážných poetických vodách bez korejských ponorek.....u českých uštěkaných "ponorek"!

Krel
13. 10. 2003
Dát tip
Mno...:-) je to fakt takové pořád stejné...řekl bych už nudné...

DRACULA_
12. 10. 2003
Dát tip
připadá mi to legrační - nedovedu si představit, že bych někdy Magumbu poznal a i kdyby rozhodně bych ji nenechal živou....:-)*

HERMES
12. 10. 2003
Dát tip
extrémní a nadmíru pravdivé. Dal bych i dvě sady nožů !

Lucciess
12. 10. 2003
Dát tip
Netrvalo dlouho a cítila jsem se být onou Magumbou.. :-)

fungus2
11. 10. 2003
Dát tip
SkvělééééTIP

Glory
10. 10. 2003
Dát tip
...tře můj máslový penis mezi svými masitými prsy s mateřskou něhou ...prso velikosti geneticky upraveného hroznu mi ucpalo má ústa + poslední věta ADONISI JSI GENIÁLNÍ!!! To je opravdu ze života, jenom dneska se mi to stalo třikrát.Dávám Tip, jsi dokonalý

Glory
10. 10. 2003
Dát tip
Ó bože, já mu dal tip....jdu se někam stydět

Drozzd
10. 10. 2003
Dát tip
Máš ode mě TIP, jsi dokonalý bůh neřesti, vznášející se nad všemi čvachtajícími a ztopořenými věcmi + klubík:)

Print
10. 10. 2003
Dát tip
*!

Kytiii
10. 10. 2003
Dát tip
nechutné... a pěkně okořeněné

REDH0T
10. 10. 2003
Dát tip
...několikrát jsem zkoušel strhnout z hokejky černou izolepu, již jsem měl omotanou u kořene. Hokejku to asi bolelo. Nezávidím ti nic...

Evička
10. 10. 2003
Dát tip
Ach, Adonisi! S tebou se jeden strašně nasměje! Kdybych tak stála aspoň za sadu nožů!!! :-) * Fajn, že jsi tady, vtipálku!

Andulka
10. 10. 2003
Dát tip
Nekdy jsou na sexu nejrasnejsi ty nase eroticke predstavy...:-))

ostřice
09. 10. 2003
Dát tip
ostré..

WiruZ
09. 10. 2003
Dát tip
vyborne!!!!!!*/*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru