Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všade naokolo akcie!!!

18. 10. 2003
1
0
1217
Autor
zvedavec

Všade naokolo akcie!!!

 

 

 

...ak kúpite tovar v hodnote najmenej  sumu doplňte  Sk (Kč) , dostanete zadarmo ešte jednu kravatu, košeľu zadarmo, zľavu na, alebo ...

 

 ...ak splníš moje podmienky, ak sa mne prispôsobíš, ak sa vzdáš svojej slobody, ak na mňa budeš hľadieť (aspoň naoko) ako na boha, ak sa mi podriadiš ,..., dostaneš zadarmo moju priazeň...


Andulka
21. 10. 2003
Dát tip
beda...ty si ma nepochopila. Nic neni zadarmo....za vsechno se plati....za neco penezi, za neco bolesti a utrpenim...pratelstvi taky neni zadarmo, aby pratelstvi mohlo vzniknout, musis s tou osobou ztravit cas, spolecne chvile...takze platis casem....zdravi , musis se o sebe starat, spravne jist, sportovat...aby zdravi vydrzelo....takze platis tim, ze se staras.....takto to bylo mysleno.....a kdyz rikam, nic neni zadarmo....je to mysleno symbolicky...:-)

zvedavec
21. 10. 2003
Dát tip
Andulka, naozaj sa platí, niečo musíš dať, aby niečo iné vzniklo, trvalo. Aj ja si to myslím. Asi hovoríme nakoniec všetci o tom istom. Pri láske ale nakoniec prestávam vnímať to dané ako niečo obťažujúce. Dokonca aj bolesť dostáva zmysel. A väčšou újmou môže byť povedzme neprežívať bolesť s človekom, o koho Ti ide, ako vyhnúť sa jej a žiť v nedotknutosti.

Andulka
21. 10. 2003
Dát tip
tak jsem rada, ze jsme se pochopili..:-)

beda
21. 10. 2003
Dát tip
Andulka: jo, jo. Souhlasím s tebou. Jen to moje placení mi často připadá spíše jako dostávání. Měj se hezky. :-)

zvedavec
20. 10. 2003
Dát tip
ja ale o zaplatenú lásku veľmi nestojím... :-)

Andulka
20. 10. 2003
Dát tip
za lasku se plati bolesti....v srdicku.....:-)

beda
20. 10. 2003
Dát tip
Andulka: promiň mi, ale já mám pocit, že právě ty nejcenější věci, jsou zadarmo a nebo zkus si koupit třeba přátelství, dobré rodiče, zdraví, Boha, šťastnou "náhodu", co změní tvůj život atd. :-) zvedavec: zapletená láska je prostě kšeft asi jako kdybych šel do vykřičeného domu. Taktéž o to nestojím. :-)

beda
19. 10. 2003
Dát tip
Takto jsme vychováváni od kolébky. Začarovaný kruh bolesti, který se snažíme roztočit co nejvíce, aby z něj odstředivou silou vypadla radost a zatím padá jen bolest a tak točíme ještě rychleji v naději, že chyba je na naší straně. Vždyť ostatním prý z toho radost padá .... .

zvedavec
19. 10. 2003
Dát tip
:-) ano. A keď už som pri tých akciách, tých obchodných: keby mi niekto dodal tovar, službu, splnil všetko to, čo má, bol pri tom milý, zodpovedný, myslel na MOJE potreby, potreby zákazníka (samozrejeme aj na svoje) a keby mi niekedy vtedy, keď už nejde o to, aby si ma získal pre SVOJE ciele, dal čokoľvek malé, ako poďakovanie, no nie nejaký darčekový reklamný predmet, celkom iste by som na neho nezabudla.

Andulka
19. 10. 2003
Dát tip
Nic neni zadarmo....:-)...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru