Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Třetí týden..

22. 10. 2003
2
0
1125
Autor
Tristram

Jsem tu už třetí týden, většina těch, kteří přijeli semnou, už tu nejsou, odvezli je domů, nebo se tam už nikdy nevrátí.. pořád si říkám, jaké by to bylo, kdyby do mne vlétla ta kovová střela..vždyť je tak malá, neviděl bych jí..jen by to píchlo nic víc..Snažím se na to nemyslet. Je těžké si připustit že za pár vteřin nebo minut, tu třeba nebudu, neustále třaskají rány. Ať už kulometná, nebo dělostřelecká palba. Tady na frontě, je to pořád, nejednou se stalo že trefili bunkr, kde byli naši..když je to zasype, tak je po nich..většinou hned. Často slyším jak létají rakety velice blízko. Teď , už zase! Bojím se, kdy se stane, že nás to zasáhne. ..pořád tu zní bubnová palba..právě se s velícím připravujeme na protiútok..ty rány lítají tak blízko..


********

Kačírek
31. 10. 2003
Dát tip
Dost efektní, fakt dobrý.................:o)

Seregil
22. 10. 2003
Dát tip
Velmi sugestivní, rozepiš to. Je to dobrý....

Tristram
22. 10. 2003
Dát tip
díky, třeba to rozepíšu, ale to chce aby mi to zase nalilo do hlavy, tohle jsem psal rozohněný nad blbostí a bezohledností, a naprostou ignorancí.

Seregil
22. 10. 2003
Dát tip
Na to je to dobrý, krátkost okamžiku, malý blik....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru