Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ŠEDESÁTKA(koště)

24. 10. 2003
1
0
1940
Autor
kkkkkkK

čekám..trochu optimismu ve mně přece jen zbylo...

Připravit

Pozor

Teď!

Závodim,vynakládám do toho všechno

Už pomalu nedýchám

Vpuse sucho a lepkavo

Píchá mě v boku

Na žaludek mi tlačí bijící srdce

Něco už mám za sebou

jsem mezi prvníma...

Jejich dechy slyšim až někde v dálce

Už nemůžu prohrát

Je to tady
Začínám zvedat ruce

Vidim,že mi to prostě jde

Najednou padám

v puse štěrk

v očích absolutní nechápavost

v hlavě lhostejnost

Necítím se fajn

Vstanu

Běžim dál

je mi to k něčemu..?

 

Příště tam zůstanu

s pusou ucpanou

a budu čekat,až mi

pomůže ně

kdo 


kkkkkkK
27. 08. 2004
Dát tip
diky

Seregil
10. 06. 2004
Dát tip
hmm... zajímavě pěkný...

kkkkkkK
22. 11. 2003
Dát tip
diky

Vilgefortz
22. 11. 2003
Dát tip
Krátké hluboké zamyšlení... Aaaach, už jsem procitl... Jo, spirituální sféry si myslí totéž, co já... A ten závod důchodců nebyl vůbec špatný nápad:)

Ikru
18. 11. 2003
Dát tip
má to spád, tempo, dá se to říci i o životě tak trochu...T

Pirka
30. 10. 2003
Dát tip
Výstižné, celkem ... tak výstižné, že se mi to vůbec nelíbí, proč nepíšeš třeba o kytičkách a o lásce? : ))) *

kkkkkkK
30. 10. 2003
Dát tip
DÍKY!!!! nepíšu o kytičkách a o lásce,protože na to nemám. a navíc jsou tu jiní,kteří mě v tomto směru nahradí... někdy si sama sobě řikam,proč to dělám,odpověď neznám a tak toho někdy chci nechat,ale vždyť to bych přišla o cenné kritiky názory atd... DÍKY ,že si mi to napsala

mno, třeba jsem se posunul o kousek dál..:-)...rozhodně radši ještě počkám, protože si prostě POTŘEBUJU DÁT DO SOUVISLOSTI to koště a vůbec!:-)...nezlobíš se, káťo?

kkkkkkK
30. 10. 2003
Dát tip
Na tebe??? NA TEBE SE NESMÍ NIKDO ZLOBIT!!!

zvedavec
25. 10. 2003
Dát tip
Mala som na strednej kamošku (mala som ju vážne rada). Keď sme sa učili lyžovať, ona len so šarmom spadla aj z toho najmenšieho kopčeka a ako píšeš - ostala ležať. Čakala, že ju niekto začne ofukovať...Lyžovať sa nenaučila. Vlastne tým len strácala. Vedela aj so šarmom klamať. Tak, že sa na ňu nik nemohol nahnevať. Hovorila svoje vety tak, že nik nikdy nevedel, či teraz hovorí, alebo nehovorí pravdu. Otvorene dávala najavo, že u nej treba čakať klamstvo. No tým si aj zachovávala odstup. Bolo to tiež také niečo, ako keď sa nenamáhala vstať z tej zasneženej zeme. Bolo to pohodlnejšie. Konfliktom sa vyhla, ale zase: koľko skutočnej blízkosti si užila? ,A okrem toho, možno mala vstať,a skúsiť niečo dosiahnuť napriek tej námahe - aby pre ňu ten kopček v budúcnosti prestal byť takou hroznou a neprekonateľnou bariérou...Mohla sa dostať ďalej. Verím, že niekto tu pre Teba je. Vlastne aj každý z nás, kto sa zamýšľa nad Tvojimi slovami, sme zaujatí Tvojím prežívaním a tým i Tvojimi problémami. Tak nás aj skús dostať do svojho zorného poľa. Niekto je tu. Možno Ťa celkom nik nechápe až tak, ako si si to vysnila, ale aj iní čakajú, že urobíš krok k nim - že dôjde k obojstrannému spoznaniu sa... ;-) čo Ty na to?

kkkkkkK
25. 10. 2003
Dát tip
Strašně vela Ti ďakujem lebo mi je teraz lapšie... Vím,co bych měla udělat,je to fakt,že přehlížím,ale je fakt že něco vidím a odmítám to... S tvojou kamoškou sa vela neporovnávám.. Já právě stále vstávám a závodim,i kdyžvím,že když už jednou spadnu,nemůžu být prvá... Ale já niesom tak vela súťaživý tip... Moc díky,já teďka ještě víc věřím,že tu pro mě někdo je.. Moc se omlouvám,že se trápíš mými problémy..Já tím celkem rmoutímlidi,a tak uvažuju,že to nebudu dělat..ale tím si k sobě zavírám dveře.. Moc děkuju...že mi pomáháš najít řešení.. Dopisania...(polovina rodiny je ze Slovenska) /promin za chyby v slovenských částech..slovensky moc nepíšu/

zvedavec
25. 10. 2003
Dát tip
Nejde o to, že sa niekto TRÁPI Tvojimi problémami (a ja už určite nie, celkom ma komunikácia s Tebou tešila) . Vôbec nie si zdrojom trápenia. Nemáš dôvod na omlúvanie sa...Máš pravdu, že hovoriť treba, ak niečo nie je v poriadku. Komunikovať, a neskrývať sa. Súhlasím s tým, že nie je dobré to ťažké si nechať len tak pre seba, lebo potom tým človek hrozne ťažko pohne. Ani ja nie som súťaživý typ. Ale k v stávaniu nie je podľa mňa dôležité, aby si bola PRVÁ, či aby si sa zúčastnila SÚŤAŽE. Mne pripadá omnoho lepšie, ak sa len tak - s radosťou - naučíš "lyžovať". Alebo hocičo iné. A ak nadviažeš kontakt s ľuďmi. Ak ich budeš mať rada. NIe ak ich porazíš - ale to Tebe asi nehrozí, nie si súťaživý typ! Vďaka za snahu odpovedať po slovensky :-). Ale ja nemám ani najmenší problém čítať češtinu. Vyrastala som v Československu, hovoriť neviem, ale rozumiem rovnako dobre, ako slovenčine.

zvedavec
24. 10. 2003
Dát tip
lenže to sa načakáš! ;-)

Lilie
24. 10. 2003
Dát tip
Pořád jsem čekal, že z toho vyleze třeba závod důchodců o nákupní vozíky v supermárketu ...

Witch
24. 10. 2003
Dát tip
:o) je to napínavý

kkkkkkK
24. 10. 2003
Dát tip
zvedavec:to máš pravdu.Už mě to nebaví...kde je ně kdo???!!!! nechápavost

kkkkkkK
24. 10. 2003
Dát tip
Lilie:Promiň,že sem tě zklamala...ale bohužel tenhle text je SMUTNÝ...(moje obl. slovo) tak NĚKDY PŘÍŠTĚ...:-)

kkkkkkK
24. 10. 2003
Dát tip
Witch:Díky...ale asi je to bez pointy...co?(s porovnánim toho napětí) Díky :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru