Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

opět bezejmenné

28. 10. 2003
1
0
402

Několik \\\"věcí\\\" se mi tu na písmákovi nelíbí, již nikdy nebudu psát-posílat své texty do jednotlivých kategorií. Škatulkování je pro mne šílené v hudbě, malířství, natož pak v jakémkoli tvůrčím psaní. Jen dobře, že mne na to druzí upozornili. Zdá se mi též, že se zde bere plno lidí vážně, je tu plno \\\"vědců\\\", kteří vědí vše o haiku. A tedy, víte, že Santóka nepsal metodou 7,5,7? ( podle mne je to jeden z nejoriginálnějších básníků-poustevníků ) Mohl jsem svůj názor sdělit prostřednictvím hlavní tabulky, ale to by se pozornost ke mne příliš přiblížila, nejsem rád v její přítomnosti, ale nesouvisí to s tím, že bych byl nerad kritizován-doplňován jinými názory a fakty. ( povětšinou sem chodím pod přezdívkou Paul_Atreides, ale již mám vyčerpáno svých pět měsíčních příspěvků, tak využívám možnost, kterou mi tato stránka nabízí, být zde několikrát )

Jaký to jednou bude?

 až to bude takový?

  jaký to nikdy nebude?


Elyn
28. 10. 2003
Dát tip
1) Nemusíš registrovat víc přezdívek, každý rozumný čtenář, který se tu chvíli už pohybuje, ví, že je možné si dát vypsat všechna díla, takže se Nového seznamu nedrží... 2) Pokud o tématu (haiku) sám něco víš, tak se tím přece nenecháš svázat, nebo ano? ..a patrně to bude makový..;)

Andulka
28. 10. 2003
Dát tip
:-) tak nejak jsem pochopila, ze se rozcilujes...nechapu proc..venku je tak mile podzimne...:-)

Mařka
28. 10. 2003
Dát tip
Vidím, že si pokládáš zásadní otázky* K prologu: Mají si snad lidé ze sebe dělat srandu???! Ale jsou tu i takoví a je jich víc!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru