Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nuda na Plechovce

30. 10. 2003
1
0
1006
Autor
samo

Celé \"dílo\" je v podstatě automatický text, který vznikl na jendé obzvláště nudné přednášce (je to někdy poznat na slovech, kter prosakují ze slov přednášející). Rozhodl jsem se ho dát sem, protože se mi po přečtení zdálo docela zajímavé.

Tik-tak, tik-tak.

Zjišťování výkyvu, příkyvů a odkyvů u kyvadélka ve starých kukačkách po babičce je esenciální částí celkového snažení o protažení pekáče té krásné slečny z vedlejšího domu, u které to mám tak nehnuté, že ani nevím, jestli jsem se právě vkýval dovnitř nebo vykával ven z její smyslné pusinky, která je mi jedinou útěchou v mé sexuální FRUSTRACI.

Spojencem člověka jako já je vždy spíše sport, knížka než pravá ruka, která vyvolává pocit beztíže a ještě více svou neúprosně rytmickou aktivitou umocňuje pocit absolutní bezbrannosti nezkušeného holobrádka na začátku třetího milénia, kdy již bůhvíjak dlouho pokračuje změna vztahů na soupis čísel a mír, kultura v matérii a vzácný mír v nutnou samozřejmost.

Co vlastně vede k touze po té dívce, jejíž jméno zapomínám v momentě odchodu z jejího bytu a proto jí říkám: "Miláčku", a z jejíhož filosofování o Ženském eunuchovi od Greerové, Avonu i mě jako jejím miláčkovi v jedné větě se mi dělá špatně jako z umaštěné chobotnice, kterou vlny vyplavili na břeh po havárii tankeru? Nevím, nevím, nevím, celý život je na...

Tíík-tak! Tíík-tak! Babiččiny kukačky zase blbnou, budu je muset spravit. Jednou provždy.


StvN
31. 10. 2003
Dát tip
Mě na přednáškách napadají spíš témata typu vetřelec v učebně a pod. Většinou nikdo nepřežije. Tohle mě moc nevzalo. Ale jako automat to ujde.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru