Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Michal zhulenec

04. 11. 2003
4
0
810
Autor
Kritizátor

Taková zhulená povídka...

 

„Nazdar rybo, vodkdy máš křídla?”

 

Jo, tak tohle se mi zdá vod tý doby, co sem začal hulit. Bylo to, když sme byli s našima v Kolumbii. Šli do města a já zůstal v hotelu. Zamotal sem se s ňákou partou. Dali mi jointa a já se cejtil v pohodě. Doma mi kámoš řek kde se u nás dá koupit tráva. Začal sem hulit v 14ti a dneska hulim furt a je mi 16.

 

Přisel sem domu, sed si do obejváku a dal si špeka. Už sem byl zas v pohodě. Chtěl sem si pustit telku, ale než sem sáhl po ovladači, televize se vytáhla ze zásuvky a vodskákala mi z pokoje. A sakra zas to hulení... Máma přišla a já byl vysmátej. „Čau mami.” řek sem a vodešel do svýho pokoje. Vodpoledne sme šli s klukama do parku zahulit. Ja z nich hulil nejdýl. A taky sem na tom byl nejhůř. Po 4. jointu sem si kleknul na zem a nevim proč sem zařval: „Do háje, urvala se mi ploutev.” Ani nevim proč... „Michale, už to nehul. Vyser se na to, fakt.” Řekl Kuba a vodešel. Vostatní šli s nim. A tak sem zůstal v parku ležet na zemi. Plazil sem se po chodníku domu a na lidi sem se smál. Jeden frajer mě kopnul, když sem se mu vysmál do ksichtu. Doplazil sem se domu a usnul.

 

Probudil sem se až ráno. Do školy sem přišel pozdě, ale nic se nestalo. Schytal sem 5 z cestiny, ale 2 jointy to zpravili. Byl sem totálně zhulenej, a tak sem se vysmal chemikářce a zapálil si při hodine. Uca se naštvala a zavolala si mamu do školy.

 

Někdy se mi stávalo, že sem se pořádně zhulil a vůbec sem vo sobě nevěděl. To sem pak dělal strašný věci... Kromě toho, že sem se na všechny smál a vobčas jim i nadával, tak sem se i válel na zemi a a buzeroval vostatní.

 

Řek sem si, že to musí skončit. A to rychle, protože sem na tom byl dost blbě. Nejdřív sem si tu a tam vodpustil jointa, takže se moje dení spotřeba snížila z 9-10 jointů na 6. Pak mi někdo nakecal že je to blbost a já se vrátil na 9. Po dlouhý době sem zase zkoušel přestat ale pod 4 jointy deně sem se nemoh dostat. Pak sem udělal dost odvážnou věc. Vodjel sem na tejden k babce a nevzal sem si sebou žádný hulení. Jasně, znal sem tam kluka, kterej taky hulí a mohl by mi něco dát, ale když sem ho šel hledat nenašel sem ho...

 

„Panebože, Michale co se ti děje?!?” Tohle řekla babka když mě našla po 4. dnu válet se v křečích kvůli absťáku. Nakecal sem jí že sem asi chytl ňákou nemoc venku. Naštěstí tam nebyl žádnej doktor, a tak se babka rozhodla že budu furt ležet a vona mě prej bude chodit kontrolovat... Prožil sem hotový peklo, ale poslední den sem už byl v pohodě. Doma sem vodmít pár známejch dealerů a cejtil se šťastně. Pár dní to budu muset eště vydržet a pak bude všechno v pohodě...

 

To hulení bylo strašný... I když???


Áda116
15. 11. 2003
Dát tip
Takže jsem si to myslela dobře, taky to nesnáším. Jo a příště dej kdyžtak avízo, zastavila jsem se tady náhodou.

Kritizátor
09. 11. 2003
Dát tip
Nó, to fakt neni o mě. Já tohle nesnášim, ale znám jsem jednoho takovýho...

Áda116
08. 11. 2003
Dát tip
Vzhledem k tomu, že na autorské stánce máš, že je ti 14 a tady je, že by ti mělo být 16. tak nepředpokládám, že je to pravda. Děj mě moc nezaujal ale bylo to napsané celkem dobře, ba až povedeně.

Yossarian
05. 11. 2003
Dát tip
naštvalo mě to " dení", jinak ok

StvN
05. 11. 2003
Dát tip
Dycky, kdyz si prectu nejake zhulene dilko, tak si rikam, ze kdy nehulim, tak o nic neprichazim. Slusne napsane, ale takove unyle a prazdne.

m11
05. 11. 2003
Dát tip
tyvole to je jako by to napsal sam major Komorous :-))) pobavilo!!! tip

IFETIV
04. 11. 2003
Dát tip
pokud je to pravda tak je to dobrý, ještě si přečti můj text hipec :), na trávě nemůžeš být zavislý tak je to v poho :) *

Andulka
04. 11. 2003
Dát tip
Svele napsany! Drzim ti palce, aby si to vydrzel! Zivot mame jen jeden a co s nim udelame, zalezi jen na nas. Ale k tomu je treba odvahy....:-)***

parallelka
04. 11. 2003
Dát tip
....jestli sis dokázal přiznat,že si na tom fakt blbě,,,tak to už něco znamenalo...:)držím palečky...ať vydržíš...:)

fungus2
04. 11. 2003
Dát tip
No byl tedy nářez to zhulený. TIP

Kandelabr
04. 11. 2003
Dát tip
panečku, to bylo ale poučné :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru