Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopisy Filipovi

11. 11. 2003
7
0
2247
Autor
Don´t_worry








Takže ji posílám ve zprávě.

Ona se přestěhovala...tak nevím, jakou ti mám dát adresu. A víš, ona mi vzkázala, že už je to starší dáma a no..jak to říct, že sice by ji dopisy potěšily, ale jsi moc mladej... :) Řekla jsem ti to taktně?

StvN
24. 11. 2003
Dát tip
Takže nechceš.

StvN
23. 11. 2003
Dát tip
Čekám.

Děkuji vám. StvNe, dobře, dám ti na ní kontakt.

Hanca
13. 11. 2003
Dát tip
Četlo se mi to moc hezky, díky.

studanka
13. 11. 2003
Dát tip
taky se mi to líbilo...

Seregil
12. 11. 2003
Dát tip
Velmi pěkné......avi

Andulka
11. 11. 2003
Dát tip
:-)*

Díky. StvNe, možná, že ještě čeká na papírový dopis, zeptám se jí... zvědavče, ale musíš uznat, že čtení kostrbatého rukopisu je o něčem jiném :)) Andulka, dík :)

StvN
11. 11. 2003
Dát tip
Ať mi pošle adresu.

StvN
10. 11. 2003
Dát tip
Tohle psaní se mi líbí mnohem víc, než ty ulítlý blbůstky. Je to upřímný a je vidět, že to pramení přímo z nitra. (ty blbůstky taky, ale neni to stejný) Jinak mě na tom nejvíc rozesmutnilo, že nedostávala žádný papírový dopisy. Mohla říct a já bych jí napsal. Moc rád píšu.

zvedavec
10. 11. 2003
Dát tip
Toto je iné ako Tvoje básne, ale veľmi pekné. Ja som minule tiež dostala taký úplne normálny dopis a ešte predtým aj pohľadnicu!!! a potešilo ma to a veľmi. I keď internetové listy ma tešia tiež a veľmi! :-)

Vinki
09. 11. 2003
Dát tip
prectu pozdeji, neni tolik casu :)

Vinki
09. 11. 2003
Dát tip
"...nebude s ním mluvit minimálně hodinu a ani o takový čas s ní nechtěl přijít." - takovych veci je tam spousta abych byl uprimny, miluju vsechno co pises, tohle je nadhera, kterou bych ustrihl nekde uprostred, protoze prvni cast je moc krasne napsana... a pak ten zbytek dopadne na nase city a smysly. Smutek. po tomhle se do Tebe budu asi muset zamilovat ja... *

Drago
08. 11. 2003
Dát tip
... 4/5+T

čekanko, ona už je dávno zpět - v pokoji. Má chyba, že jsem čtenáře neprovedla chodbami, kde to smrdí dezinfekcí...ale nějak jsem to brala za zbytečnost a jen tuto cestu oddělila odstavcem. Jinak, možná, že kdybys ses snažila, leccos by se dalo v praku najít...:) Drago, dík

mám ji jak z praku...ale spíš v parku bys něco hledala...:)

"ODPOVĚDĚL JÍ" JSEM Z TOHO ZMATENÁ, JEDNOU MARTINA, JEDNOU KRISTÝNA, PAK ZASE MARÍNA.....KDO JE KDO? :-)

Zhasni Caps - Lock a všechno Ti povím. ;) Martina - autorka, tuším, že tam nikde není, a jestli ano, byl to překlep. Marina - holka, o které píšu...menší životopis Kristýna - dcera Mariny Honza - manžel Mariny Filip - imaginární a ideální mužský, který neexistuje Stačí rozvrhnutí rolí nebo ti mám povědět vše?

tak to jsem se překoukla, v chlapech mám jasno, přečtu to znona, ale teď nemám klid

Já si to pro jistotu také přečtu znova. :)

:-)))

Se nesměj, nějak se mi to nezdá. Naštěstí, že to nepublikuji teď, to asi předělám. Kdybys přišla na nějakou blbost, napiš to sem, budu Ti vděčná. ;)

Jo, holka, já mám teď co dělat se svejma blbostma, vyplodila jsem něco šíleně dlouhýho a musim to taky přelouskat :-)))

Dobže. ;-)

furt mi nejde do hlavy ta sklenice od meruněk v parku

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru