Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka o doma

24. 11. 2003
6
0
1994

Ráno jsem šel do školy. Ve škole jsme měli vyučovací hodiny a přestávky se taky našly. Potom jsme šli na oběd. Byl dobrý. Potom jsem šel domů. Doma byla maminka. Doma ještě nebyl tatínek. Protože doma byla maminka, řekla mi maminka, abych šel do obchodu. Tak jsem šel do obchodu. V obchodě jsem nakoupil nákup. Odnesl jsem ho domů. Doma byla maminka. Doma ještě pořád nebyl tatínek. Cvakl klíč zámku a někdo vešel do předsíně. Byl to tatínek. Doma byla maminka. Doma byl i tatínek. Všichni dva rodičové (maminka a tatínek) byli doma. Tatínek byl opilý. Maminka nebyla opilá. Poznal jsem to na něm, protože řekl, že je opilý. Ale maminka nebyla opilá. Někdo zazvonil na náš zvonek. My jsme ho slyšeli. Maminka s tatínkem se hádali. Hádali se, kdo půjde otevřít dveře. Někdo znova zazvonil. Na náš zvonek u našich dveří. Všichni dva rodičové se dohodli a šli otevřít společně. Otevřeli dveře a stála tam babička. Řekla "ahoj". Potom mluvila dál, ale to mě nezajímalo. Šla na návštěvu. Až udělala celou návštěvu, odešla domů. Předtím řekla "ahoj". Doma byla maminka. Doma byl i tatínek. Já jsem byl doma. Byl večer. Díval jsem se na večerníček. Byl v televizi. Televize byla zapnutá. Televize byla doma. Televize je pořád doma. Televize nikam nechodí. Byl v ní večerníček. Já jsem se na něho díval. Potom jsem šel spát. Spal jsem doma. Maminka spala také doma. Tatínek spal také doma.

Dobrý, to je správně střelený:)

katugiro
29. 11. 2003
Dát tip
žádné doma v tom nevidím... :)

Zly
26. 11. 2003
Dát tip
v přívoze se dneska nic nestalo nestalo v přívoze se dneska nic nestalo už to tam vypadalo už to tam vypadalo už to tam vypadalo a nakonec se tam nic nestalo nic nic nic! :-)))))

Zly
26. 11. 2003
Dát tip
Buty, pochopitelně, album Normale

theo
24. 11. 2003
Dát tip
ještě jsem se nedosmál - dík

Kunhuta
24. 11. 2003
Dát tip
přimlúvala bych se za kategoriji dráma:-) TIP

pbadraj
24. 11. 2003
Dát tip
tož včíl nevím kde su. doma nebo doma nebo snad jinde ;-)))) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru