Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nepřímo mluvící

19. 12. 2003
2
0
1565
Autor
Rýmař

Když rozhovor představuje hlavolam :-)

Někteří lidé často mluví nepřímo a své názory halí pod roušku dvojsmyslných hlášek, ale kdo se v tom má pak orientovat? Upřímnost je krásná, i když někdy bolí, tak neskrývat a říkat :-)

 

Většina lidí mluví k nám v hádačkách,

dávají slova v komolných skládačkách.

To nás chtěj utopit ve sračkách?!


katugiro
20. 12. 2003
Dát tip
tak přestaňme mluvit v hádankách rozkládat se v skládankách a topit se ve chcankách

Elyn
19. 12. 2003
Dát tip
Dala jsem velikost textu na největší a přeluštila... Nojo, když... my nejsme nikdo jednoduchej - jedno slovo, tisíce významů..;)

Rowenna
19. 12. 2003
Dát tip
Moje vnučka, které je něco přes rok, má nejfajnovější řeč na světě, svoji. Co ta toho namele, ručičkami gestikuluje, dělá dramatické zámlky, hérečka veliká. Nikoho neurazí, kdoví, co to na nás chrlí, na co si stěžuje. :-) Ty věčné debaty: ale já jsem řekla tohle, a myslela jsem tím, že říkám tohle, a tys to pochopil takhle, a měl´s to pochopit jinak. :-) Kdysi na mě velice zapůsobil televizní seriál F.L. Věk s Brzobohatým a Brejchovou jako němou Paulou. Dokud mluvila jenom očima - ta toho řekla - ta byla tak krásná, tak výmluvná. V okamžiku, kdy našla hlas a myšlenky sdělovala slovy, stala se z ní dryáčnice a štěkna a hloupinká osoba. Promiň, že takhle seširoka. Řeč je prý dar. :-)

_kxk
19. 12. 2003
Dát tip
Dlouhá úvaha.....::o)))

Rýmař
19. 12. 2003
Dát tip
Občas i stručnost znamená mnoho:-)

_kxk
19. 12. 2003
Dát tip
Ale můžu říct, že se mi to celkem líbí.....:o))) (pro diskriminované slováky= páčí)-....:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru