Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čekání

31. 07. 2000
1
0
1657
Autor
Bodlak

Čekání TRIKY-TAKY, TRIKY-TAKY a budík mi dál ordinuje tiché chvíle samoty. Na poschodí se se skřípěním vyštrachal výtah. Snad teď, teď… „Dobrý den, paní Nováková, já bych…“ …je to k sousedce… a na šedivě bílých dveřích jako had jedovatě poskakuje odraz plamene svíčky. Chlebíčky na tácu pomalu osychají. Bílá čepice šlehačky ve sklenici už dávno splaskla. Mechanický pohled na hodiny. …je už deset pryč… a štíhlé prsty stiskly vydřené tlačítko starého magnetofonu blues řeže do prsou a naděje Bůh ví proč, ještě zůstává se mnou…
Anonym
05. 08. 2000
Dát tip
Vono je to tak.. von se te asi boji.. co to vzit z jineho konce.. treba je to cowboy z prerie..a ty bloudivy proudy v tom kanony nenasly tu pravou soutesku.. what about it?))

Anonym
05. 08. 2000
Dát tip
ale Bibso..?)) Ty take?))

Merle
01. 08. 2000
Dát tip
má to sílu....

Bibša
01. 08. 2000
Dát tip
Tak tato... tato teda je ... za závěr máš u mi velké PLUS! Proč jsou všechny životy tak podobné a všechna trápení a čekání tak nesdílitelná. Víš, třeba jsem v tu chvíli taky na někoho čekala a on nedojel, mohla jsem si s tebou dát chlebíčky, které neskonale miluju a šlehačkové kafu a ... a já vím, pořád by to bylo to ničivé čekání ... s nadějí. Jo, co plus, tip ti dám. Je to skvělé!

Dědouch
31. 07. 2000
Dát tip
blůsová básnička, to sou bloudivý nervy našich duší...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru