Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Touha

24. 01. 2004
6
0
3197
Autor
bezmozek

Kdysi napsáno Simoně Š. Kde jen dnes bloudí ty krásné oči..

Chtěl bych tě položit,

krásnou a nahou,

něžně tě souložit,

hrát si s tvou vláhou.

 

Jak věční milenci,

co z druhého pijí,

líbal bych ňadra tvá, 

tvou hebkou šíji.


Induan
28. 10. 2004
Dát tip
Něžně Tě souložit zní prostě hrozně... To už radši napiš: něžně Tě ošukat :)

bezmozek
20. 02. 2004
Dát tip
2kubajs: Já nepsal báseň aby byla báseň, ale protože jsem něco chtěl vykříčet do světa. a méně je někdy více a nakonec by to mohlo skončit jako plytký epos. :o)) Ale stejně dík za názor

Kubajs
30. 01. 2004
Dát tip
Tvá básnička je fakt hezká. Taky se ti podařilo dát do kopy pár rýmu a vida- sedí to. Jenže myslím si že je celkem dost krátká a možná že ses mohl DÉLE trápit při jejím zrodu a napsat pár slok navíc. Je to totiž škoda, kdyby se ti to povedlo stejně, jako u toho začátku, bylo by to fakt dobrý.

hele Františku, jen tady Besulhofa moc neomlouvej, ten ti už tip stejnak nedá. SEREME NA TEBE BESUHOFFE!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Barbie
26. 01. 2004
Dát tip
:-))) jéé to je touha...;-)... nebudu rozebírat básnickým pohledem...prostě a jednoduše se mi to námětově líbí.:-)T*

Určitě ne Františku, tohle by nikdo neřekl...

Lancelott
25. 01. 2004
Dát tip
Pěkná touha:o)

Besuhoff
25. 01. 2004
Dát tip
:-))) mám přímo před očima text: "Autor u tohoto díla stojí o hlubší kritiku"... možná měla být v sekci: "Autor stojí u tohoto díla o hlubší pozitivní názory"... (i když bezmozek je v tom evimentně nevinně) nic proti erotice v poezii. Tedy v dobré poezii. Rozhodně nechci nikomu brát nadšení (ani pro psaní ani pro erotiku:-)))). :-) A potenciál tu určitě je...

bezmozek
25. 01. 2004
Dát tip
Besuhoff, blbej ohlas taky ohlas a já to tak beru. Vlastně jsou to jen takový cancy, viditělně zdeformovaný do 160ti znaků, ale zas o to víc mě těší že se líbí.

bezmozek
25. 01. 2004
Dát tip
rebecca13 .....dokavaď jsem ho neuskutečnila :-) Ještě že jsem nepsal nějakej krvák. :o)) Tobě dvakrát dík za tu chválu.

Hmmm, taky bych nejradši někoho vohnul...

Besuhoff
24. 01. 2004
Dát tip
Stojíš-li opravdu o hlubší kritiku....., pak by se ti nemělo stát, že 5. a 7. verš (tedy rýmy) mají rozdílný počet slabik. Pominu-li neoriginální námět, nenápadité zpracování... není důvod, proč by nemohla být poezie otevřená, ale dát do rýmů banální informaci, nedělá ze slov poezii. Ale většinou se to časem a popsanými a vyhozenými listy papíru zlepší.

Elyanne
24. 01. 2004
Dát tip
A mně se líbí taky moc! *

MCMLIII
24. 01. 2004
Dát tip
Nevidím nejmenší důvod, proč z Písmáka dělat semináře tvůrčího psaní a hádat se o počty slabik a vyvádět nad tvorbou jak zapšklá učitelka slohu. K tomu se uchylují většinou jenom ti, co nedokážu nic niterně prožít. A tato básnička z hlediska prožitků je moc pěkná. Proto tipuji

Přesně přátelé! Besuhoff je beztak nějaký rádoby intelektuální záprtek... Serem na tebe Besuhoffe! Máš to moc pěkné Františku, nenech se odradit...

tip..

bezmozek
24. 01. 2004
Dát tip
Díky moc. To jsem opravdu nečekal. (neřek to už někdo přede mnou? :o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru