Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nepochopená...

04. 02. 2004
3
0
1422
Autor
bitter

nepochopená.....vystihuje to túto báseň..teda,ak sa to dá tak nazvať...nečakám ,že z nej bude niekto nadšený..možno ju ani nikto nepochopí,ale mám ju rada,veď je to moja výpoveď...

ani s vášňou neviem dýchať,

citový vydedenec,

ktorý našiel cestu!

cestu k odpadu,

lásky,nehy,smútku...

odchádzam do tmy,

do svetla mojej mysle...

 

túžiac vidieť snahu,

snahu preliatia sĺz,

pútnik,ktorý stratil mapu.

mapu,od miesta zasvetenia!

 

zmôcť sa na prejav,

prejav smútku,

dokonalosť v chybách...

nie,ten chudák,

ten bezvýznamný parchant,mlčí!

mlčí, hladá len únik od sveta....


ale hej, tato je pekna ;)

...paci sa mi...je to dobre...

Smile
11. 02. 2004
Dát tip
Bitter,piš piš piš piš:) A nehleď na kritiky. Důležité je Tvoje srdce a Tvoje myšlenky.Tvůj svět....Nezáleží na dokonalosti,nedokonalost je mnohem krásnější,čistší...a upřímnější.

Poetr
06. 02. 2004
Dát tip
:-)) Vítaj medzi nami bitter. - odchádzam do tmy, do sveta mojej mysle.... dobre sa TAM porozhliadni a zostaň sebou. Uplynie čas ten Malý Princ, ktorý Ťa tam objaví a vyvedie do tvrdej reality - dobre ? zle ? Poézia nerieši - len kladie krásne otázky... Nezabudni, že dokonalosť je studená, ako kameň sochy, krása je vždy nedokonalá ! A forma je podriadená obsahu, teda Tvoja myšlienka v tejto básni je skvelá a hodná pre Teba .................TIP !

bitter
06. 02. 2004
Dát tip
tak toto bolo uplne najkrajsie,co ma tu zastial stretlo...dakujem,ze si....si moja vona,ktoru citim v zrkadlovo cistej vode...dakujem:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru