Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

(2. část)

04. 02. 2004
8
0
3677
Autor
Playwithfire

- - - - 2. - - - -

 

        Demonstrace mě po minulé zkušenosti začaly opravdu bavit, tak jsem si z nich udělala koníčka. Chodila jsem na ně snad obden a nevybírala jsem, co se na nich bude dít, šlo mi všechno – držela jsem transparenty, připoutávala se k McDonaldu, ke stromům, k temelínu,... Ostatní demonstranti mě ale neměli moc rádi, nechápu proč. Dospělo to až tak daleko, že například na jedné proti zbytečnému zabíjení zvířat mě zmlátili tak, že jsem měla monokl, natrhlý ret a krásný nový pravý norkový kožich, ve kterém jsem tam byla, byl na vyhození.

Byla jsem už ale zvyklá na lecos, tak jsem se nevzdala a dál se prodírala před televizní kamery. Občas jsem ale měla problémy, na kterou stranu se přidat, váhala jsem třeba když proti sobě šli anarchisti a nacisti – s oběma jsem zažila tolik krásných protestů... Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem přesně po půlhodině nenápadně přeběhla z jedné přední linie do té protější. Brzo jsem ale zjistila, že to nebyl nejlepší nápad, hned další večer si na mně počkali 4 opravdu radikální nacisti, kteří si mě všimli v anarchistické skupince, a když jsem se po jejich inzultaci odpotácela ke svému domu, vyskočili z podchodu 3 anarchisté a taky mi dali co proto.


gabio
27. 07. 2004
Dát tip
:) t

FKL: diky!

diky:)

FKL
11. 02. 2004
Dát tip
ta první byla lepší, ale jinak ztřeštěný nápad a tenhle já tipnu*

Řekl bych, že tohle má docel šmrnc. *

StvN
06. 02. 2004
Dát tip
Nechám.

guy: :))))

StvN: uz mam napsany dalsi asi 4 casti, tak se nech prekvapit;))))

StvN: uz mam napsany dalsi asi 4 casti, tak se nech prekvapit;))))

Morney
05. 02. 2004
Dát tip
Musím ač nerada říct, že mě tvé pokračování tak nenadchlo, jako první část. Ale možná další pokračování se mi bude líbit víc.

gASK
05. 02. 2004
Dát tip
Je to takové bez pointy...ale to už tu Steven podotknul;) Přesto je to zajímavá narážka na absurditu různých demonstrací a vůbec...těším se na další díly;)

fungus2
04. 02. 2004
Dát tip
A safta. Vzhůru na demonstrace s kým koliv, proti čemukoliv.

guy
04. 02. 2004
Dát tip
a to ještě můžeš být ráda, že na tebe nevytáhli vystřelovák ... ale oni asi nečtou, co o nich píšeš na Písmáku ... :-))

Prima, moc

StvN
04. 02. 2004
Dát tip
Zajímá mě, jestli sama víš, jak to chceš ukončit.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru